Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Koelkast wegwerken: dit is nog eens een creatieve manier - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  Koelkast wegwerken: dit is nog eens een creatieve manier

  Hoe cool is deze manier om je koelkast weg te werken? Het idee is eigenlijk geboren uit noodzaak. Omdat het pand waarin Esther en haar gezin woont een monumentaal pand is, kon ze niks breken. Een losstaande koelkast was geen optie, dus bedacht ze een fantastisch keukenplan.

  Als je geen bovenkastjes neemt, moet je alles wegwerken in de onderkastjes. Maar dan moet je ook meteen rekening houden dat je minder opbergruimte hebt omdat er ook nog de vaatwasser en koelkast in moeten. Het eerste idee was om nog een kookeiland te nemen, maar van dit idee zag Esther snel af. Wat te doen dan?

  De twee bogen rechts van de keuken bleken ideaal om het servies in uit te stallen en de linkerboog bleek de perfecte plek om de koelkast weg te werken. Ze liet alles op maat maken van hetzelfde soort hout als de keuken (FYI: het is Wengé hout, een duurzame tropische loofhoutsoort) en zie hier: alsof de boog ervoor gemaakt is. Een hele creatieve oplossing om iets functioneels weg te werken in een stokoud monumentaal element in huis.

  Meer zien van deze tip om de koelkast weg te werken en meer uit het huis van Esther? 

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog drie woontips online uit het huis van Esther met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over? Volg haar dan op Instagram via Just Another Shop.  

  Bekijk een eerdere woontip uit dit huis:

  Meer keukeninspiratie:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu