Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Eigen kunst in huis voegt direct persoonlijkheid toe aan je interieur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 18-04-2024

  27 februari, 2023

  Eigen kunst in huis voegt direct persoonlijkheid toe aan je interieur

  Geen geld voor kunst aan de muur? Dacht jij! Want als je een beetje creatief bent met een verfkwast kun je zelf in de weer met eigen kunst in huis. Scheelt je aanzienlijk in het budget, je hebt iets unieks aan de muur én je hebt iets eigens toegevoegd aan je interieur.

  Eigen kunst in huis is zo gek nog niet. Wijzelf hebben het allereerste werkje van Oliver, dat hij maakte op de crèche, opgehangen op onze inspiratie wand in de eethoek; het is een vierkant canvasdoek met groene en blauwe verfspetters, een watje en een satéprikker (ik noem het liefkozend ‘schaap in Indische Oceaan’ haha). Maar als je echt kunstige handen hebt, zoals interieurdesigner Annemieke, kun je prachtige kunst voor in huis maken.

  De kleurrijke werken (haar signature stijl) boven het dressoir maakte ze toen ze zwanger was van haar oudste. Ze wilde de lengte van de muren benadrukken door twee grote kunstwerken op te hangen. Ik vind ze hier prachtig staan en een goede matcht met het zachtblauwe behang. Op de kinderkamer staat ook een werk van haar en in de hoek met de relaxfauteuil hangt ook kleurrijk werk. Zelf heeft Annemieke nog heel veel extra doeken in de huis dus kan ze regelmatig wisselen. Een eigen wisselende expositie in huis dus. Leuk feitje: de televisie is verstopt achter het zwarte doek! Weer eens wat anders dan een schilderij tv. Interesse in een van haar werken? Via haar website A Catherina kun je haar werk kopen.

  Meer zien van deze eigen kunst in huis en meer uit het huis van Annemieke?

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Annemieke? Volg haar dan op Instagram via Annemieke Catherina.  

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Annemieke:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu