Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een vakkenkast in de keuken voor al je servies - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  Een vakkenkast in de keuken voor al je servies

  Waarom zou je je mooie servies verstoppen in je keukenkastjes als je het ook kunt uitstellen in een vakkenkast in de keuken? Toen interieurstylist Sanne haar intrek nam in hun nieuwe herenhuis wist ze het zeker: ook hier moest een vakkenkast komen.

  Om zo’n vakkenkast in de keuken te creëren, werd er een houten frame gemaakt van vloer tot aan plafond om de hoogte van het pand te benadrukken. Door dit helemaal door te trekken lijken je muren extra hoog. Hier tegenaan werden gipsplaten bevestigd, vervolgens werden alle hoeken afgerond om later het geheel te stucen. Als finishing touch werd de DIY kast geverfd met Lin Plus kalkverf om zo’n prachtige Marrakech vibe in huis te creëren, zoals we van Sanne gewend zijn. Zoals je ziet, zijn de overige muren in dezelfde tint geverfd, zodat het lijkt alsof de vakkenwand overloopt in de rest van de woonkamer. Ze koos voor twee dezelfde vakken links en rechts met in het midden een speelse verdeling van vier vakken. Ook qua diepte wisselde ze het af: links en rechts is het dieper dan in het midden. Gave details, toch? Hallo stunning vakkenwand in de keuken!

  Sanne deed dit trouwens eerder in twee van haar vorige huizen, zoals de vakkenkast in haar atelier in de oude school en de vakkenwand in de enorme keuken van haar loft woning. En over bijzondere vakkenkasten gesproken; dit is trouwens niet de enige vakkenwand in huis, want ook in de slaapkamer zit het. Daar lees je binnenkort meer over.

  Dit is trouwens niet de enige vakkenwand in huis; ook in de slaapkamer zit het. Daar lees je binnenkort meer over…

  Meer zien van deze vakkenkast in de keuken en meer uit het huis van Sanne?

  Goed nieuws, want de komende twee weken komen er nog drie woontips online uit Sanne huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Sanne? Volg haar dan op Instagram via &Stijl.  

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu