Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  16 november, 2022

  Een bijzondere keuken: eentje in de volledige lengte van je woonkamer

  Weer eens iets anders dan de standaard keukenopstelling is deze bijzondere keuken die ik spotte bij Anouk uit Haarlem. Waarom zou je eens geen keuken kiezen die van de achterpui tot aan het begin van de woonkamer reikt?

  Gewaagd is het zeker en ik had zo’n bijzondere keuken niet eerder gezien. Het werd voor Anouk en haar vriend al vrij snel duidelijk dat ze voor een lang keukenblok gingen, omdat ze veel opbergruimte nodig hadden. Maar anders dan je zou denken, wordt niet het hele blok gebruikt als keuken; het linkergedeelte maakt deel uit van de zithoek. Kijk maar eens goed naar die kunstwand: zie je de schilderij tv hangen? Vanaf de keukenmixer begint de echte keuken pas. Zo’n keuken maakt de woonkamer meteen ook optisch een stuk langer. Hoelang de keuken is? Negen meter!

  Het enige nadeel waren de kosten, want zo’n bijzondere keuken telt voor twee. “Het was een flinke investering, maar dan heb je wel wat. En nu kunnen we heel veel kwijt in alle lades. Ideaal,” vertelde Anouk me. Hoewel je met twee kleine kinderen in huis niet genoeg opbergruimte kunt hebben. Ik vind het een verrassende keuze van het stel. Benieuwd wat jij van zo’n lange keuken vindt.

  Meer zien van deze bijzondere keuken en meer uit het huis van Anouk?

  Goed nieuws, want de komende twee weken komen er nog drie woontips online uit Anouk’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Anouk? Volg haar dan op Instagram via Anouk Reitsma.

  Bekijk hier vier inspirerende woontips uit het huis van de vorige binnenkijker:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu