Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Tegelwand in de keuken maakt het geheel helemaal af
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-03-2024

  Een tegelwand in de keuken maakt het helemaal af

  In de keuken kun je veel doen op de muur om het net even wat extra’s te geven, zoals een kunstige muur of een likje verf. Maar de welbekende tegelwand in de keuken is favoriet bij velen. Interieurontwerper Cindy heeft een zeegroene tegelwand in haar keuken wat het geheel met de lichtgrijze keukenkastjes een stuk fleuriger maakt.

  Cindy heeft een zwak voor handgemaakte tegels, dus toen zij en haar gezin verhuisden naar deze woning was het duidelijk: er moest een Portugese tegelwand in de keuken komen. Ze koos voor een ruitvorm wat in patroon betegeld kon worden. Tegels staan niet alleen leuk in de keuken, maar de muur is ook makkelijker schoon te maken. Wil je toch voor verf kiezen, zorg er dan voor dat het afneembaar is. Ideaal met spetters.

  Cindy tipt dat als je uitgekeken raakt op je keuken, maar deze nog te goed is om te vervangen, juist in de weer te gaan met zo’n tegelwand in de keuken. Het is dé budgetproof manier om je keuken nieuw leven in te blazen en ik ben het er helemaal mee eens. De tegels in haar keuken zijn van Baldosas Tegels en komen in de kleur Ultramarine Sea, een mooie mix met de messing lampen en houten planken.

  Meer zien van deze tegelwand in de keuken en meer uit het huis van Cindy?

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online uit Cindy’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Cindy? Volg haar dan op Instagram via C Interior.  

  Bekijk een eerdere woontip uit het huis van Cindy:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Een tegelwand in de keuken maakt het helemaal af”

  1. pieke schreef:

   leuk! je link brengt ons echter naar een andere insta pagina dan die van Cindy

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu