Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Huisje, boompje, kinderkamer?
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  25 augustus, 2018

  Huisje, boompje, kinderkamer?

  Alles start met een lieve, kleine baby. Zo zoet, onmisbaar, klein wondertje wil je natuurlijk de mooiste kamer van het huis geven. Voor iedereen die kinderen heeft, kan het inrichten van een speelhoek, baby- of kinderkamer een hele opgave zijn. Kleuren, accessoires en bergen met speelgoed? Geen paniek! Hier tips…

  Schattige babykamer

  Naast mooi, moet een babykamer ook functioneel zijn. Voor een ontspannen ruimte zijn pasteltinten een must in een babykamer. Maar wil je het genderneutraal houden? Dan is een babykamer zonder kleur ook erg leuk.

  kinderkamer_2

  Beeld: Takatomo

  Stoere jongenskamer

  Heb jij een stoer mannetje in huis? En heeft hij een schommel in zijn kinderkamer? Nee, dan durf ik te wedden dat je na het lezen van het artikel ‘een schommel in een stoere jongenskamer‘ direct om bent. Het fijne aan deze schommel is: hij neemt weinig ruimte in. Combineer het met een mooi dierenbehang en hij wordt de Tarzan in zijn eigen jungle.

  Doen! Een schommel in een stoere jongenskamer

  Beeld: Interior Junkie/Elisah

  Onmisbare accessoires

  Accessoires zijn ook in een kinderkamer onmisbaar. Neem nu de tipi-tent, een trend die je op Instagram veel voorbij ziet komen. Met de tipi-tent kun je een leuke speelplek voor je kinderen creëren. Het is een plek waar zij volledig hun creatieve zelf kunnen zijn.

  kinderkamer thumb

  Beeld: Domino

  Bekijk alle zoete accessoires voor de kinderkamer.

  Kleurrijke speelhoek

  Het creëren van een speelhoek voor je kinderen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Zelfs als je weinig ruimte hebt, kun je de perfecte plek creëren. Een speelhoek moet minimaal bestaan uit een tafel met stoeltjes, zodat jouw kind(eren) makkelijk met zijn speelgoed kan spelen. Maak er een kleurrijk geheel van waarbij lichte kleuren worden afgewisseld met felle kleuren.

  Handig! Een speelhoek in de woonkamer

  Beeld: Interior Junkie/Elisah

  Bekijk de leukste inspiratie voor een speelhoek.

  Waar worden jouw kinderen ontzettend blij van op hun kinderkamer?

  Beeld header: Pixers

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu