Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mini me: heel veel kinderkamer inspiratie - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  8 mei, 2018

  Mini me: heel veel kinderkamer inspiratie

  Een paar dagen geleden schreef ik een artikel waarin ik de mooiste en schattigste accessoires voor in de kinderkamer uitlichtte. In deze post geef ik je wat tips over hoe je de kinderkamer mooi én functioneel in kunt richten en heb ik weer een boel inspirerende foto’s bij elkaar gezet. Kijk je mee?

  Het effect van pastel

  O zo zoet en eigenlijk onmisbaar voor in de kinderkamer. Pastel tinten geven altijd een rustige sfeer aan een kamer. Handig om deze tint dus in de kinderkamer terug te laten komen voor een ontspannen ruimte.

  kinderkamer-1

  kinderkamer_2

  kinderkamer-3

  kinderkamer-4

  Zwart-wit

  Wellicht hou je helemaal niet van zoete of te kleurrijke tinten. Ook zonder veel kleur kan een kinderkamer er hartstikke leuk uitzien. Door de basis van de kinderkamer zwart-wit te houden, kan je lekker door combineren met verschillende accessoires, zonder dat het geheel too much wordt, zoals hieronder te zien is.

  kinderkamer-5

  kinderkamer_6

  Opgeruimd staat netjes

  Kids kunnen af en toe flink rommel maken, vooral als ze met speelgoed gespeeld hebben. Daarom is het handig om een opbergmand in de kinderkamer te plaatsen. Naast functioneel zijn ze ook nog eens prachtig. Er zijn tegenwoordig namelijk prachtige designs te vinden.

  kinderkamer-7

  kinderkamer-8

  kinderkamer-9

  kinderkamer_10

  Beeld gevonden via:

  1 t/m 3 TakaTomo.de. 4. Cattywampus. 5. norsu interiors. 6 t/m 7. OOSTOR.com. 8. Tenvinilo S.L. 9 +10. iDecorate. 11. Sweetpea & Willow.

  lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu