Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Zo creëer je een speelhoekje in de woonkamer voor je kinderen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-02-2024

  19 januari, 2018

  Zo creëer je een speelhoekje in de woonkamer voor je kinderen

  Voor wie kinderen heeft, weet hoe moeilijk het af en toe kan zijn om een speelhoekje voor de kids te creëren in de woonkamer. Hoe fijn is het namelijk om een oogje in het zeil te kunnen houden terwijl je kinderen aan het spelen zijn en jij op de bank zit te chillen. In deze post wat inspiratie voor zo’n speelhoekje.

  Het creëren van een speelhoek voor je kinderen is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Zelfs als je niet zo veel ruimte hebt. Je kunt bijvoorbeeld heel makkelijk een iets bredere plank aan de muur bevestigen, zet er twee stoelen achter en je hebt een tekentafeltje voor je kids. Bouw omhoog met meer planken en je hebt gelijk opbergruimte voor het eventuele speelgoed.

  Je hoeft niet altijd een hoek te creëren, maar stel je hebt bijvoorbeeld schuifdeuren; hang in de ruimte daartussen een schommelstoeltje en je zoon of dochter kan het hele jaar door schommelen, ongeacht wat voor weer het buiten is. Pret gegarandeerd! Hieronder een aantal foto’s ter inspiratie voor een speelhoek voor de kids. Mooie woonkamer inspiratie!

  Huizentour bij Suzanne van &Suusspeelhoek speelhoek2 speelhoek3

   

  Beeld gevonden via:

  1. Lonny.  2. Interior Junkie. 3. Matthew Williams via Domino. 4. Matthew Williams via Domino. 5. Melanie Acevedo via Domino.

  renata

  Renata studeert Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam en woont daar in een gezellig studentenhuis die ze elke dag wel zou willen herinrichten. Haar liefde voor interieur begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van The Sims 2, waar het bouwen en inrichten van huizen het belangrijkste én vooral leukste is. Ook is binnenkijken op Funda een van haar favoriete bezigheden, waar ze de nodige inspiratie vandaan haalt.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu