Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Interieurtrend van 2018: dierenbehang
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 31-05-2023

  28 juli, 2018

  Interieurtrend van 2018: dierenbehang

  Ga mee op safari? Nee, niet in Afrika, maar in je eigen huis. Dierenbehang is hot! Printjes op de wand vind ik fantastisch, maar dat geldt niet voor iedereen. Een heel huis vol met printbehang is iets te veel van het goede, maar een wand in huis met een kek dierenbehangetje moet wat mij betreft kunnen.

  Interior Junkie Elisah liet ons eerder al zien dat een dierenbehangetje in huis een echte eyecatcher kan zijn. Zij koos ervoor om het kleinste kamertje in huis, het toilet, te stylen met een tropisch flamingo printje. Wat is ‘ie mooi, hé?

  Een kijkje in mijn toilet vol flamingo's

  Beeld: Interior Junkie

  Woon je in een oude boerderij, een net herenhuis of een hippe studio? Voor iedere woning is er een perfect dierenbehang te vinden. Een subtiel zebra behang of in een keer de hele jungle? Ik geef je in deze weekend inspiratie graag wat toffe ideeën.

  Slaapkamer

  Een leuke print moet opvallen, maar moet je ‘s nachts niet wakker houden. Ga jij voor een print in de slaapkamer dan heb ik een handige tip: behang de muur achter je bed en houdt de rest van je slaapkamer rustig. Zo blijft jouw slaapkamer een plek om tot rust te komen.   

  Woonkamer

  Wil je het dierenbehang prominent in de woonkamer hangen? Ook hier geldt houdt het rustig. Behang de wand achter de bank of de eetkamer tafel. Zo is je dierenbehang duidelijk aanwezig, maar leidt het niet af als jij wilt netflixen.   

  Hal

  Voor de echte waaghalzen onder ons kun je ook de hal behangen met het opvallende dierenbehang. Ga voor subtiel met veel wit of maak echt een kleurrijk statement. Bij binnenkomst steelt het behang direct de show en heb jij gelijk een leuk gespreksonderwerp.   

  Beeld header: Arthouse

  carinaCarina is een content creator met een passie voor lifestyle, interieur en fotografie. Tijdens haar studie Communication and Multimedia Design lanceerde zij haar eigen Instagram pagina @flatlay.your.day, waar ze de leukste flatlay kiekjes deelt. Met haar grote liefde voor interieur en dan vooral vrolijke woonaccessoires weet zij iedere keer te verrassen. Voor Interior Junkie fotografeert ze de leukste interieur items en schrijft ze inspirerende artikelen waarin zij haar passie, ideeën en ervaringen deelt omtrent interieur.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu