Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Doen! Een schommel in een stoere jongenskamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  19 oktober, 2017

  Doen! Een schommel in een stoere jongenskamer

  Heb jij thuis een klein mannetje? En is dit mannetje de trotse bewoner van een stoere jongenskamer? En heeft hij ook een schommel? Nee, na het lezen van deze post ben je vast geïnspireerd om net zo’n leuke schommel in je huis te doen. En het fijne is: deze schommel neemt ook niet zoveel ruimte in.

  Deze ronde schommel is er eentje om te onthouden. Hij is net even wat anders dan de meeste schommels omdat deze rond is én niet aan twee touwen hangt. In plaats daarvan zit er één touw in het midden en kan dat stoere mannetje van je zich nog beter vasthouden. Deze schommel spotte ik in het huis van blogger Sanne van &Stijl. Ze vertelde me dat deze van Studio Perspective, een social design merk dat o.a schommels verkoopt van gerecycled hout welke ooit gebruikt werd in de bouw. De makers van deze schommel zijn mensen met een arbeidsbeperking. Naast dat je een prachtig product in huis haalt, steun je deze mensen ook meteen. Dubbel pret, toch? En fijn ook: het is budgetproof. Zo’n schommel kost €35.

  Doen! Een schommel in een stoere jongenskamer

  Doen! Een schommel in een stoere jongenskamer

  Meer zien van dit huis?

  Good to know: morgen vind je nog een andere DIY uit het huis van blogger Sanne van &Stijl met als kers op de taart de huizentour (foto + video) die aanstaande vrijdag live staat. Via deze link vind je de DIY over flamingobehang voor in de babykamer, via deze link vind je de IKEA hack en via deze link vind je tips voor een industriële wand . Wil je niks missen van Sanne en haar stunning interieur? Volg haar dan via haar blog &Stijl en Instagram.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  4 reacties op “Doen! Een schommel in een stoere jongenskamer”

  1. Annet schreef:

   Wat leuk dat jullie enthousiast zijn over deze stoere schommel.
   Elke aankoop heeft impact. Bij je aanschaf creëer je namelijk direct werk voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Dank voor het delen!
   Groetjes Annet (Studio Perspective)

  2. Jolanda van Cranenbroek schreef:

   Hi wat een mega stoere kamer. Mag ik vragen war het behang in de rond vorm van is ?Onze zoon vindt dit zo ontzettend leuk. Gr

  3. bart schreef:

   ik zit in een rolstoel en wil een schommel gebruiken om over de verhoogde drempel naar ons terras te komen. Welk gewicht kan deze constructie dragen?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu