Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Interior Junkie x Stressed Out - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  16 mei, 2017

  Interior Junkie x Stressed Out

  Hoera! Maaike van online magazine Stressed Out interviewde mij over mijn werk als fulltime blogger, of ik wel eens gestresst ben (ahum..) en hoe ik hiermee om ga, wat mijn tegenslagen waren in het leven, waarom ik nou niet happy was met mijn vaste baan en of ik wel eens pieker…

  Het fijne van Stressed Out is dat je nuchtere verhalen leest over stress of hoe Maaike het zelf omschrijft: “Stress is handig, maar je moet het goed gebruiken. Hoe? Dat is een zoektocht en die is bovendien hoogst individueel. Niemand heeft een kant-en-klaar antwoord. STRESSED OUT biedt je informatie, zoekt met je mee naar wat voor jou werkt en laat je onderweg lachen, huilen en – hopen we – veel momenten van (zelf)inzicht beleven.”

  Het volledige interview is te lezen op www.stressedout.nl. Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

  Nog meer spannends:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu