Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Interior Junkie x Binnenste Buiten - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  29 december, 2017

  Interior Junkie x Binnenste Buiten

  Hoera! Ons Haarlemse droomhuis was gisteravond te zien in het televisieprogramma ‘Binnenste Buiten‘. In een van mijn vlogs kon je de backstage beelden al zien. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Dit was het allereerste kijkje in ons hele huis. Heb je de aflevering gemist? Hier kun je ‘m terugzien…

  Ik werd het afgelopen jaar regelmatig gevraagd voor een binnenkijker. Toch hield ik steeds de boot af (ja, ik heb ook ‘nee’ gezegd tegen het SBS6 programma ‘Huizenjacht’), want ja: de allereerste complete binnenkijker wilde ik natuurlijk op mijn eigen blog en YouTube kanaal hebben. Toch vond ik ‘Binnenste Buiten‘ wel heel erg leuk. Mijn vader kijkt al jarenlang elke dag en vertelde me regelmatig dat ‘ze toch maar eens bij ons moesten binnenkijken’. En toen kreeg ik ineens een mailtje van ze. Na goed nadenken, dacht ik: ‘waarom ook niet.’ Natuurlijk mochten ze langskomen! Dus het weekend ervoor stond het hele huis op zijn kop (er werd zelfs nog even geklust). Het resultaat mag er zeker wezen. Helaas heeft de zolderverdieping het niet gehaald, maar geen nood: binnenkort ga ik een XXL huizentour filmen van ons huis waar ik elke kamer toelicht. Wordt vervolgd, dus.

  Ben er zo ontzettend blij mee. De aflevering kun je terugzien via de website van Binnenste Buiten. Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat je het me even weten?

  9 reacties op “Interior Junkie x Binnenste Buiten”

  1. Marlien schreef:

   Leuk item! En je mag heel trots zijn op je huis, ziet er prachtig uit. En wat is Haarlem een leuke stad he. Ik woon er nu bijna een jaar en zit helemaal op m’n plek hier. Goede jaarwisseling!

   • interiorjunkie schreef:

    Hey Marlien

    Leuk dat je hebt gekeken! Zijn er erg trots op en Haarlem is zeker een leuke stad. Heel blij dat we hier uiteindelijk zijn gaan wonen 🙂

    Jij ook alvast een happy 2018!

    Liefs,
    Elisha

  2. Marrit schreef:

   Super leuk Elisah, even opgezocht en gekeken. Prachtig huis wonen jullie in!

   (vraag me af of sommige mensen het gevoel hadden dat ze dubbel zagen, weer een interieurblogger met bakstenen muur in de keuken en donkerblauwe slaapkamer. haha!)

  3. Kelly schreef:

   Wat een leuke aflevering! Vooral de slaapkamer vind ik erg mooi, daar ga ik zeker inspiratie uit halen voor mijn eigen plekje 🙂
   Mag ik je trouwens vragen waar je jouw broek vandaan hebt die je hier draagt? Ik vind hem zo gaaf en classy!

   • interiorjunkie schreef:

    Leuk om te lezen Kelly. Broek is gewoon van de WE heeeeeel lang geleden, maar is gewoon zo’n broek die bij een pak hoort.

    Groetjes,
    Elisah

  4. Laila schreef:

   Ik heb het zien langskomen op TV! Een super mooie woning heb je!

  5. Christina schreef:

   Hoi hoi! Zojuist de aflevering gekeken, wat een prachtig huis hebben jullie! Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooie glazen tafel die als werkplek kan dienen en zag bij jou een mooie staan in je werkkamer. Mag ik vragen waar je die gekocht hebt?

   Groetjes!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu