Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Eigen Huis & Tuin filmde een hometour bij mij - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  Eigen Huis & Tuin filmde een hometour bij mij

  In mijn vorige vlog kon je de backstagebeelden zien van het dagje filmen met Eigen Huis & Tuin. Wat was het gezellig met presentatrice Evelyn en de crew! Gisteren (op mams verjaardag nog wel!) werd de hometour in mijn Haarlemse droomhuis uitgezonden…

  Benieuwd naar de hometour bij mij thuis bekijk dan de aflevering op de site van Eigen Huis & Tuin. Zo leuk: een paar jaar geleden filmden ze in mijn Amsterdamse stulpje. Deze hometour staat ook nog op mijn blog.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu