Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  19-09-2021

  Oh my! Ons huis staat in vtwonen

  Toen ik Interior Junkie startte in 2012 was mijn grote droom om ooit in de vtwonen te staan. Ruim acht jaar later komt deze dan eindelijk uit. Inmiddels in een ander huis dan toen ik destijds mijn blog begon, maar beter ook, want dit huis ben ik écht. Zo ontzettend blij met de mooie binnenkijker die Margriet Hoekstra maakte.

  De hometour fotografeerde ze in mei vorig jaar, dus het een en ander is wel weer veranderd in ons huis. Zo blijf je bezig. Het nieuwste nummer van vtwonen is nu te koop en je vindt onze binnenkijker op pagina 26.

  Oh my! Ons huis staat in vtwonen

  *Fotografie Margriet Hoekstra voor vtwonen

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu