Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Interior Junkie in Koffietijd - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 09-12-2023

  17 april, 2017

  Interior Junkie in Koffietijd

  Hoera! Ik was vandaag in de uitzending te zien van Koffietijd. Ik belandde in een hele speciale uitzending, want het was natuurlijk tweede paasdag. Dus de studio zat vol met … kippen! En één haan. Ik was te gast om samen met styliste Marijke tips te geven over hoe je de woonboulevard op deze dag overleeft.

  Ja, ik hoor je nu al denken: “dan moet je toch niet gaan?!” Maar veel mensen gaan deze dag toch naar de woonboulevards. Pasen valt samen met een nieuw seizoen, waarbij je je huis weer even aan kant wilt maken. Met nieuwe spulletjes natuurlijk. En ja, met Pasen is iedereen vrij, dus waarom niet gezellig naar de woonboulevard? Ook gaf ik tips hoe je je lief meelokt voor zo’n dag (want ja, die van mij krijg ik bijvoorbeeld met geen mogelijkheid mee, haha!).

  Ik vond het superleuk om te doen. Mijn eerste live-optreden, ik vond het best spannend. Maar die kippen en die ene haan leidden mij gelukkig wel een beetje af van alle zenuwen. En ik vond het heel erg leuk om dit samen met woonstyliste Marijke te doen (volgen jullie haar al op Instagram?). Zeker voor herhaling vatbaar, dus.

  Kijk hier de aflevering van Koffietijd terug. Hoor graag wat je ervan vindt!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu