Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hierom zijn zwart, wit en hout samen zo mooi - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  Hierom zijn zwart, wit en hout samen zo mooi

  Het is een soort moderne ‘kunst’. De reden waarom zwart en wit zo goed bij hout passen, kan ik je nog beter laten zien dan uitleggen. Zoals je weet, zijn zwart en wit officieel helemaal geen kleuren. Misschien is dat tegelijkertijd meteen de verklaring voor het hele mysterie.

  Zwart en wit complimenteren de aardse kleur van het hout, waardoor lichte hout tinten ontzettend mooi uit het geheel springen.

  Vriendelijk en leefbaar

  Houten accenten maken een modern en strak interieur veel vriendelijker, leefbaarder en minder hard. Deze zachtheid zorgt voor veel meer harmonie in een hypermoderne leefomgeving. Het is een natuurlijk materiaal wat ‘werkt’. Zelf zou ik het akelig vinden als alles alleen maar rechttoe rechtaan, strak en hoogglanzend is. Ook vind ik hout op hout vaak helemaal niet mooi. Met een steunvlak van zwart of wit komt alles in huis beter tot zijn recht.

  13x waarom zwart, wit en hout samen zo mooi zijn

  13x waarom zwart, wit en hout samen zo mooi zijn 13x waarom zwart, wit en hout samen zo mooi zijn 13x waarom zwart, wit en hout samen zo mooi zijn 13x waarom zwart, wit en hout samen zo mooi zijn

  Kortom: de combinatie van zwart, wit en hout ziet er samen gewoon zo lekker uit! Hou jij ook van zo’n modern en basic interieur met een leefbaar en speels randje?

  Beeld credits:

  1,2,3. Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de hometour bij interieurstylist Savannah. 4+5.  Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de hometour bij blogger Sanne van &Stijl. 6.  Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de binnenkijker bij Fleur & Nick in Nijmegen.

   

  sharon

   Sharon is een veelzijdige art director met een oplettend ‘OCD-eye’ voor detail én op zoek naar een nieuwe uitdaging. Vanwege haar passie voor concept en ruimtelijk ontwerp probeert ze in haar werk een brug te slaan tussen reclame en design. In haar vrije tijd is Sharon vaak te vinden in restaurants en sfeervolle hotspots in binnen- en buitenland. Niet alleen voor het heerlijke eten, maar vooral om haar honger naar interieur inspiratie te stillen. Haar droom woning? Een oude fabriek of loods in Rotterdam om haar eigenwijze en industriële smaak het perfecte plekje te geven. Volg Sharon via haar websitePinterest en LinkedIn.

  3 reacties op “Hierom zijn zwart, wit en hout samen zo mooi”

  1. Rachel schreef:

   het is inderdaad echt een prachtige combinatie!

  2. Lumbuck.nl schreef:

   Leuk artikel! Hout kun je met bijna alles wel combineren! Een makkelijke manier om een moderne woonstijl te combineren met hout is door de juiste decoratiestukken te gebruiken. Woondecoratie is voor elk huis en elk type inrichting een sfeervolle toevoeging. Ook hoeft woondecoratie niet duur te zijn, dus het is zeker de moeite waard om je er eens in te verdiepen.

   Jurre
   Lumbuck.nl

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu