Hierom zijn zwart, wit en hout samen zo mooi

Het is een soort moderne ‘kunst’. De reden waarom zwart en wit zo goed bij hout passen, kan ik je nog beter laten zien dan uitleggen. Zoals je weet, zijn zwart en wit officieel helemaal geen kleuren. Misschien is dat tegelijkertijd meteen de verklaring voor het hele mysterie.

Zwart en wit complimenteren de aardse kleur van het hout, waardoor lichte hout tinten ontzettend mooi uit het geheel springen.

Vriendelijk en leefbaar

Houten accenten maken een modern en strak interieur veel vriendelijker, leefbaarder en minder hard. Deze zachtheid zorgt voor veel meer harmonie in een hypermoderne leefomgeving. Het is een natuurlijk materiaal wat ‘werkt’. Zelf zou ik het akelig vinden als alles alleen maar rechttoe rechtaan, strak en hoogglanzend is. Ook vind ik hout op hout vaak helemaal niet mooi. Met een steunvlak van zwart of wit komt alles in huis beter tot zijn recht.

13x waarom zwart, wit en hout samen zo mooi zijn

13x waarom zwart, wit en hout samen zo mooi zijn
13x waarom zwart, wit en hout samen zo mooi zijn
13x waarom zwart, wit en hout samen zo mooi zijn
13x waarom zwart, wit en hout samen zo mooi zijn

Kortom: de combinatie van zwart, wit en hout ziet er samen gewoon zo lekker uit! Hou jij ook van zo’n modern en basic interieur met een leefbaar en speels randje?

Beeld credits:

1,2,3. Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de hometour bij interieurstylist Savannah. 4+5.  Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de hometour bij blogger Sanne van &Stijl. 6.  Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de binnenkijker bij Fleur & Nick in Nijmegen.

 

sharon

 Sharon is een veelzijdige art director met een oplettend ‘OCD-eye’ voor detail én op zoek naar een nieuwe uitdaging. Vanwege haar passie voor concept en ruimtelijk ontwerp probeert ze in haar werk een brug te slaan tussen reclame en design. In haar vrije tijd is Sharon vaak te vinden in restaurants en sfeervolle hotspots in binnen- en buitenland. Niet alleen voor het heerlijke eten, maar vooral om haar honger naar interieur inspiratie te stillen. Haar droom woning? Een oude fabriek of loods in Rotterdam om haar eigenwijze en industriële smaak het perfecte plekje te geven. Volg Sharon via haar websitePinterest en LinkedIn.

2 reacties

Rachel -

het is inderdaad echt een prachtige combinatie!

interiorjunkie -

:)

Reageer ook