Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vrolijk je interieur op met deze bloemenprints - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 09-12-2023

  27 februari, 2019

  Vrolijk je interieur op met deze bloemenprints

  Er zijn zoveel leuke ideeën om bloemenprints in je interieur te verwerken dat ik het liefst meteen aan de slag wil. Bloemenprints fleuren je interieur direct op, zonder dat je daarvoor veel moeite hoeft te doen. Ik zette een aantal  inspirerende bloemenprints ideeën voor je op een rij.

  Behang

  Behang is een relatief makkelijke manier om een vrolijke bloemenprint in je interieur te verwerken. Er is veel keuze uit verschillende prints: van subtiel en rustig tot felle kleuren en drukke prints. Voor ieder wat wils, dus. Vind je bloemenbehang leuk maar weet je niet of het je zal bevallen? Probeer het dan eens uit op bijvoorbeeld het toilet of een kamer waar je niet de hele dag in doorbrengt; zo kun je er aan wennen en als je het niks vindt, hoef je er gelukkig niet de hele dag tegen aan te kijken..

  Gedroogde bloemen inlijsten

  Dit vind ik een erg leuk idee, maar het kost ook wel wat meer tijd omdat het drogen van bloemen nou eenmaal wat geduld vereist (een tip: check even deze post over droogbloemen in huis). Maar dan heb je ook wat. Je favoriete bloemen in een mooie lijst aan de muur is toch prachtig? 

  Vrolijk je interieur op met deze bloemenprints

  Bloemenprints verwerkt in textiel

  Een leuk idee als je wilt experimenteren met bloemenprints in je interieur: beddengoed, kussens, tafelkleden en plaids met een bloemenprint. Je kunt alle prints op elkaar afstemmen of juist verschillende prints met elkaar combineren. Dat geeft een verrassend resultaat. Ook heel mooi: een rond vloerkleed met bloemenprint.

  Vrolijk je interieur op met deze bloemenprints

  Posters & prints

  Bloemenprints op posters en prints zijn een gemakkelijke manier om bloemenprints in je interieur te verwerken. Ga je voor groots of begin je met kleine prints? Er zijn dus (gelukkig) veel manieren om bloemen in je interieur te verwerken. Want hoe leuk een verse bos bloemen ook is, ze staan altijd maar tijdelijk. Ben jij net zo gek op bloemen als ik?

  Vrolijk je interieur op met deze bloemenprints

  Beeld credits:

  1. Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com uit de hometour bij Sandra van Finntage. 2.  Wendy van Style Day uit de post DIY kunstwerk maken van gedroogde bloemen. 3.Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com uit de post ‘Mijn nieuwe design vloerkleed‘. 4. Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com uit de post ‘Mijn hal make-over’.

  profielfoto-interior-junkie (1)

  Kiki is van jongs af aan bezig met interieur en houdt van bloemen, gedempte kleuren en het mixen van stijlen. Ook is ze altijd op zoek naar interieurpareltjes in kringloopwinkels en markten. Op haar eigen blog, Interior Tales, deelt Kiki haar interieurvondsten & dromen maar ook op Interior Junkie deelt ze regelmatig haar wooninspiratie met jullie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu