Zeer verleidelijk winkelen in Utrecht bij Rachmanioff Appartement 365

In een mooie werfkelder aan de gracht vind je winkel Rachmanioff Appartement 365. Hier shop je woonspullen zoals strakke hoekbanken, retro lampen en kleurrijke accessoires veel gemaakt door jonge en lokale ontwerpers. Binnenkort winkelen in Utrecht? Stap hier binnen.

In deze woonwinkel vind je verschillende spullen van merken zoals HK Living, Zuiver, House Doctor, en Umbra. Ook shop je hier veel moois van upcoming ontwerpers. Hierdoor vind je er aparte meubels voor verschillende interieurstijlen. Zo vind je altijd wel wat leuks voor in je eigen interieur.

winkelen-in-utrecht-rachmanioff-22

winkelen-in-utrecht-rachmanioff-21

winkelen-in-utrecht-rachmanioff-18

 

winkelen-in-utrecht-rachmanioff-17

Op de bank of in de stad

Ben je niet in de buurt van Utrecht? Deze woonwinkel vind je ook online. Stiekem raad ik toch wel aan om een bezoekje te brengen aan de fysieke winkel. De oude werfkelder is namelijk prachtig om doorheen te lopen. Als je hier bent uitgekeken, kan je trouwens ook nog naar een tweede vestiging gaan. Deze vind je in de Burgemeester Reigerstraat in dezelfde stad. Je shopt hier weer een totaal andere collectie, dus je vindt er vast wat leuks.

Als je trouwens van plan bent om je huis een grote make-over te geven, maar je niet goed weet waar je moet beginnen, dan kan je hier vragen stellen aan de verschillende stylisten. Ben je er zeker van dat je straks happy bent met je nieuwe inrichting.

winkelen-in-utrecht-rachmanioff-20

winkelen-in-utrecht-rachmanioff-11

winkelen-in-utrecht-rachmanioff-16

winkelen-in-utrecht-rachmanioff-15

winkelen-in-utrecht-rachmanioff-14

winkelen-in-utrecht-rachmanioff-10

Finishing touch

In deze woonwinkel worden niet hele collecties ingekocht. Hierdoor shop je er alleen meubels die echte eyecatchers zijn voor in je stek. Denk hierbij aan opvallende kleden met grafische patronen of vintage kasten of tafels. Met deze spullen krik je dan ook je eigen interieur wat meer op. Dat maakt winkelen in Utrecht nét wat leuker.

winkelen-in-utrecht-rachmanioff-9

winkelen-in-utrecht-rachmanioff-8

winkelen-in-utrecht-rachmanioff-5

winkelen-in-utrecht-rachmanioff-4

winkelen-in-utrecht-rachmanioff-3

Tropisch tintje

Omdat het hartje zomer is, vind je in deze woonwinkel nu veel zomerse woonspullen. Denk aan kussens met vrolijke patronen, verschillende plantjes of tropische posters. Leuk om met deze accessoires een mooie buitenplaats te maken. Als je nog op zoek bent naar wat inspirerend beeld voor het maken van een gezellige tuin of balkon, check dan even de weekendinspiratie voor een mooie buitenplaats.

winkelen-in-utrecht-rachmanioff-19

winkelen-in-utrecht-rachmanioff-6

winkelen-in-utrecht-rachmanioff-7

Winkelen in Utrecht bij Rachmanioff

winkelen-in-utrecht-rachmanioff-2

Binnenkort winkelen in Utrecht?

Neem dan zeker even een kijkje in deze woonwinkel vol met leuke eyecatchers. Je vindt deze winkel op de Oudegracht 365. Naast winkelen in Utrecht zijn deze steden ook leuk om een kijkje te nemen:

Tekst: Lisa Post
Fotografie: Elise van den Arend

1 reactie

JW -

Hier krijg je echt zin van!! prachtige winkel

Reageer ook