Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen @ Ojdå in Alkmaar - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  5 september, 2017

  Woonwinkelen @ Ojdå in Alkmaar

  Ojdå is een winkeltje vol vintage schatten. Per toeval ontdekte ik deze toffe hotspot in Alkmaar. Ik liep in een straat waar normaal geen interessante winkels zijn. Maar in de verte zag ik allemaal gezellige versiersels dus daar moest ik even kijken. En dat bleek de winkel Ojdå te zijn.

  Ojdå is van Lotte en Maaike, een echt familiebedrijf. Lotte is met haar moeder dit avontuur aangegaan nadat ze in 2016 is afgestudeerd. Beide dames zijn gek op interieur en alles dat daarbij komt kijken. Een interieurwinkel was een droom, en die maakten ze waar! Het enthousiasme spat ervan af, en dat is niet alleen zichtbaar op hun gezichten. De winkel straalt namelijk een- en al blijheid uit!

  Wanneer je de winkel binnenkomt doet het zo huiselijk aan dat je bijna een lekker bakkie koffie zou bestellen. De meeste spullen zijn vintage, maar er zitten ook “nieuwe schatten” tussen. Daarnaast is deze winkel zéér budgetproof.

  Waar vind je het?

  Je kunt Ojdå vinden op Breedstraat 44 in Alkmaar of op Instagram Ook heel erg leuk om eens te kijken!

  DSC_0100 DSC_0102 DSC_0106 DSC_0131 DSC_0094 DSC_0123 DSC_0121 DSC_0124 DSC_0126 DSC_0095

  wendyEen fotografe met buitengewoon veel liefde voor interieur. Zo zou Wendy, die uit het pittoreske dorpje Winkel komt, zich omschrijven. In de toekomst wil ze tekst en fotografie combineren. De komende tijd zal zij al haar interieur tips en tricks met jullie delen.  Volg Wendy ook via haar website Style Day én Instagram.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu