Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Yogascholen met coole inrichting - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  2 juli, 2015

  Yogascholen met coole inrichting

  Ik heb meerdere yoga scholen bezocht en heb inmiddels dé school gevonden. Hier voel ik mij het meest thuis. Ook heel persoonlijk.
  Als ik kijk naar het interieur van de scholen waar ik ben geweest, kom ik tot de conclusie dat we in Amsterdam niks te klagen hebben.

  Yoga, nooit gedacht dat het één van mijn favoriete sporten zou worden. Je hebt vele soorten yoga en je moet vooral zelf uitvinden waar je blij van wordt. Mijn liefde gaat uit naar de yogavorm waarbij je goed kunt werken aan je lichaamshouding en ademhaling, maar in hoog tempo verschillende poses moet aannemen. Zweten geblazen! En strakker in die broek natuurlijk.

  Yogascholen met coole inrichting

   

  Alle yoga scholen zien er prachtig uit. Bij iedere school heb ik genoten van het interieur; witte, frisse muren, mooie bloemen en planten, veel lichtinval en meubels van hout. Puur en steriel. Genoeg fijne ruimtes om je na de les op te frissen (en bijna een hammam gevoel te ervaren) en na afloop een kopje thee te drinken op een zachte bank én mijn favoriet: een hangstoel.

  Bij sommige scholen kun je ook wat eten, een massage nemen, bijkomen in de stiltetuin of acupunctuur doen. Ook voor deze ruimtes geldt dat er veel aandacht is besteed aan het interieur. Interior Junkie’s Elisah meldde zich vorig jaar niet voor niets aan bij De Nieuwe Yogaschool, puur om het coole interieur (maar heeft de school inmiddels verlaten voor hot yoga school Absolute Yoga, wederom met stunning interieur!).

  Kijk mee en wellicht sta je er binnenkort zelf te genieten?

  1. Yagoy. 
2. Yagoy. 
3. Delight Yoga. 
4. Delight Yoga. 
5.Delight Yoga. 
6. De Nieuwe Yogaschool. 
7. De Nieuwe Yogaschool. 
8. Absolute Yoga Amsterdam.
9. Absolute Yoga Amsterdam. 
10. Absolute Yoga Amsterdam.

  Yogascholen met coole inrichting Yogascholen met coole inrichting Yogascholen met coole inrichting Yogascholen met coole inrichting Yogascholen met coole inrichting Yogascholen met coole inrichting Yogascholen met coole inrichting Yogascholen met coole inrichting

  JoyceJoyce kon vroeger niet begrijpen dat haar moeder elke maand naar de brievenbus rende voor de nieuwste woontijdschriften. Inmiddels komt ze daar op terug en vertoont ze hetzelfde gedrag. Speurt ‘s ochtends en ‘s avonds Instagram af voor wooninspiratie, gaat graag naar conceptstores en andere leuke hotspots met verrassend interieur (en ook voor lekkere koffie of Aziatische eten).  Woont sinds begin 2015 samen met haar vriend in Amsterdam West en heeft zich helemaal op de inrichting kunnen uitleven in hun liefdesnest. Het is een Scandinavische stijl met een bohemien touch.  Momenteel werkt ze binnen recruitment en employer branding. Ze heeft de ambitie in de toekomst in een marketing- en communicatie functie te werken. Schrijven doet ze graag en helemaal over haar grote passie: interieur!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu