Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Dit zijn de leukste kringloopwinkels in heel Nederland - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Dit zijn de leukste kringloopwinkels in heel Nederland

  Ik houd ervan: kringloopwinkels afslenteren en op zoek gaan naar bijzondere pareltjes voor in huis. Ik schrijf dan ook regelmatig posts over de meest verleidelijke kringloopwinkels. Zo lichtte ik onlangs de leukste uit in Midden-Nederland. Voor deze post ging ik op zoek naar de leukste kringloopwinkels in heel Nederland. 

  La Poubelle

  Ik trap af met kringloopwinkel La Poubelle in Tilburg. Je shopt hier veel mooi interieurspul. Denk aan mooie fauteuils, grote banken, en zachte kleden. Ook fijn: elke dag worden hier veel nieuwe spullen gebracht. Hierdoor vind je er altijd wel wat leuks. Oh ja, mocht je hier uitgekeken zijn, neem dan even plaats in het Koffiehuuske voor een ‘bakske’ koffie of thee.

  La Poubelle zit op Hoevenseweg 3, in Tilburg.

  Kringloop Hoevelaken

  De volgende in de lijst met verleidelijke kringloopwinkels is Kringloop Hoevelaken. Eigenaresse Agnes Bos runt met veel passie deze kringloopwinkel. Dit doet ze samen met verschillende vrijwilligers. Je vindt hier een breed aanbod aan meubels, maar accessoires vind je hier ook. Denk aan lampen, ouderwetse platen en schattige kinderwagens.

  Wat Kringloop Hoevelaken speciaal maakt, is dat ze voor mensen die het financieel minder hebben een kledingbank hebben. Hier vindt je allemaal kleding voor €1 per stuk. Dat juich ik alleen maar toe.

  Kringloop Hoevelaken vind je in Hogebrinkerweg, 23A.

  Lieve Hemel

  Bij Lieve Hemel word je direct blij bij binnenkomst: alles is goed geordend. Ze verkopen veel mooie spullen zoals grote spiegels, gouden kandelaars en vazen in vrolijke kleuren. Het lijkt net alsof je hier door een mini museum loopt. Deze winkel vind je trouwens in Middelburg. Een Zeeuwse stad waar je sowieso een keer moet zijn geweest. Je vindt hier namelijk nog veel meer leuke winkeltjes.

  Lieve Hemel zit op Langeviele 40 in Middelburg.

  Kringloopwinkel De Waarde

  Bij Kringloopwinkel De Waarde in Utrecht shop je veel verschillende spullen zoals banken, vazen, kasten en verschillende planten. Deze winkel moest jammer genoeg in februari de deuren sluiten. In het pand waar De Waarde zat, kwam een hotel. Gelukkig hebben ze een nieuwe vestiging kunnen vinden.

  Kringloopwinkel De waarde vind je op de  Amsterdamsestraatweg, 34.

  ‘t Zoldertje

  En tot slot: kringloopwinkel ‘t Zoldertje. Hier vind je op 130 m2 verschillende spullen zoals meubels, boeken, platen en speelgoed. Ook fijn: je vindt hier een koffiehoek waar je naast koffie, ook kan genieten van huisgemaakte cake en kruidenkoek. Yum! En zo kan het maar zo zijn dat je urenlang hier toeft…

  ‘t Zoldertje zit op Harpstraat 3-5 in Enkhuizen

  lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  2 reacties op “Dit zijn de leukste kringloopwinkels in heel Nederland”

  1. Simone Slotman schreef:

   Hoi,
   Kort maar krachtig!!
   Ik nodig je van harte uit in Raalte, Overijssel!
   Sinds een jaar run ik daar dé eigentijdse en eigenzinnige tweede handswinkel;
   Via simoon!
   Voordat je gaat rijden, tip ik je om mijn Facebook en Instagram te bekijken.

   Koffie staat klaar!
   Wát zou ik dat leuk vinden!

   Enthousiaste groet, Simone Slotman

  2. Jasper schreef:

   Hey!
   La Poubelle is erg leuk. In Panningen zit een hele gave Kringloop met erg mooie spullen. In Helmond zit er een tegenover de Gamma. In Helmond naast de Leonardus kerk zit ook een Concept store, In de Maneschijn. Erg leuke vintage kannetjes en retro meubeltjes.

   Benieuwd naar je volgende post

   Jasper

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu