Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Weekendinspiratie voor een mooie buitenplaats - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  Weekendinspiratie voor een mooie buitenplaats

  Of je nou een tuin hebt, een balkon of een patio, van elke buitenplaats valt wel wat leuks te maken. Nu is het wel zomer, dus ik snap dat niemand blij wordt van buiten klussen op een warme zomerdag. Daarom geef ik je styling tips die wel zorgen voor een mooie buitenplaats, maar niet voor zweet. Kijk je weer mee?

  Naast het geven van styling tips ging ik ook op zoek naar inspirerend beeld voor een mooie buitenplaats. En ik moet zeggen, ik heb veel mooie foto’s op ‘n rijtje kunnen zetten voor je. Ik trap af met wat mooi beeld voor verlichting in de tuin.

  De echte sfeermakers

  Tijdens een zomeravond is het natuurlijk gezellig om wat verlichting aan te doen. Zet wat windlichten buiten of hang wat lichtsnoeren op. Een vuurkorf of wat kaarsjes zorgen natuurlijk ook voor een gezellig sfeertje.

  Weekendinspiratie voor een mooie buitenplaats Weekendinspiratie voor een mooie buitenplaats Weekendinspiratie voor een mooie buitenplaats

  Een jampot in combinatie met kerstverlichting 

  Leuke  buitenverlichting kan je natuurlijk ook makkelijk zelf maken: pak een lege jampot, maak ‘m schoon en vul hem met kerstverlichting. (uiteraard op batterijen), het enige wat je dan nog nodig hebt is een ijzerdraadje en een stukje touw zodat je de pot buiten neer kan hangen. Misschien heb je wel een boom in je tuin staan, of een schutting waar je het aan kan hangen.

  Weekendinspiratie voor een mooie buitenplaats Weekendinspiratie voor een mooie buitenplaats Weekendinspiratie voor een mooie buitenplaats

  Accessoires zijn key

  Met de juiste accessoires heb je ook binnen een handomdraai een mooie buitenplaats gemaakt. Zo zijn planten echte sfeermakers, dus vergeet die vooral niet buiten neer te zetten. Naast groen doen veel kleden en kussens het ook goed buiten: hang nonchalant een plaid over een tuinstoel of leg wat vrolijke kussentjes op een loungeset. Et voilà: je buitenplaats oogt gelijk een stuk gezelliger. 

  Weekendinspiratie voor een mooie buitenplaats Weekendinspiratie voor een mooie buitenplaats Weekendinspiratie voor een mooie buitenplaats

  Heb jij nog handige styling tips voor het maken van een mooie buitenplaats? Ik ben benieuwd!

  Beeld gevonden via:

  1.Lights4fun. 2 t/m 6. Lights4fun. 7. Pro-Idee GmbH & Co KG. 8. Lagoon. 9. bNifty. 10. Lights4fun.

  lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu