Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Ga eens voor two-tone in de hal - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  Ga eens voor two-tone in de hal

  De hal is vaak het ondergeschoven kindje in huis en dat is jammer, want het is wel de ruimte waar je het eerste binnen stapt. Met de hal maak je meteen een goede eerste indruk. Of juist niet. Maar een huis heeft natuurlijk meerdere hallen. Deze hele leuke spotte ik in het huis van interieurdesigner Linn. De mooiste tot nu toe!

  In mijn allereerste huisje van amper 42m2 had ik echt iets gezelligs gemaakt van de hal. Ik ging in de weer met felrood barokbehang (ja, destijds nog helemaal hip, sterker nog: in de slaapkamer pronkte turkoois barokbehang) en een tijdschriftenrek met mijn favoriete woonbladen. Maar het huis erna had een hal waar we zes jaar lang niks mee deden. Want ja, het meette amper 1 m2. Mijn huidige hal kreeg onlangs een hal make-over.

  Mixen met marmer

  In de hal van Linn op de bovenste verdieping ging mijn hart spontaan sneller kloppen. Ze koos namelijk voor two-tone in haar hal: boven een beige-geel kleurtje, onder marmerlook behang. Om boven- als onderkant mooi te breken, bevestigde ze er nog een gitzwarte lat aan. En zie hier: gaaf halletje hoor. Als je goed kijkt, zie je dat de rechter muur iets donkerder is dan de linker.

  Ga eens voor two-tone in de hal

  Meer zien van deze hal en meer uit het huis van Linn?

  Goed nieuws, want morgen vind je nog één woontip uit het huis van Linn met als kers op de taart de hometour (zowel foto als video) die aanstaande vrijdag live gaat. Meer van Linn zien? Volg haar dan op Instagram en hun gelijknamige website.

  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in het huis van Vanessa uit Amsterdam vol kleur:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu