Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

KLM huisjes voorraad? Plak ze aan de muur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 18-04-2024

  KLM huisjes voorraad? Plak ze aan de muur

  Als je business class vliegt bij KLM, dan krijg je zo’n bekend KLM huisje. De dingen zijn razend populair. Ook als je niet business class vliegt, kun je gelukkig ook aan KLM huisjes komen; heel Marktplaats staat er vol mee, maar ook op rommelmarkten spot ik ze vaker. Vanessa deed iets heel bijzonders met haar verzameling…

  Ken je de wand vol KLM huisjes nog uit mijn vorige huis? Deze verzamelde ik door de jaren heen en mams tikte regelmatig huisjes op de kop op vlooienmarkten en in kringloopwinkels. Met een stuk dubbelzijdig tape plakte ik ze op de muur. Ze zaten muurvast! Zelfs zo muurvast dat ik ze er niet durfde af te halen toen we ons huis eenmaal verkocht hadden, bang dat ik stukken muur mee zou nemen en de nieuwe bewoners not amused waren. Daar ging m’n verzameling, dus.

  Vanessa pakte het iets professioneler aan en riep de hulp van interieurdesigner en haar Fab Fabrics collega Mechtelien in en kwam zodoende bij kunstenaar Fabrice Hünd. Die bevestigde niet alleen de KLM huisjes aan de wand, maar maakte er meteen een heel kunstwerk van inclusief stukken Delftsblauwe scherven. Dat alles maakte ze af met koningsblauwe muren en gouden accenten. Tja, baas boven baas, he?

  KLM huisjes voorraad? Plak ze aan de muur

  KLM huisjes voorraad? Plak ze aan de muur

  Meer zien van dit flamingo behang en meer uit het huis van Vanessa?

  Goed nieuws, want morgen staat de hometour (zowel foto als video) live. Meer van Vanessa en haar merk Fab Fabrics zien, dat ze samen met collega Mechtelien runt, volg hun dan op Instagram en hun gelijknamige website.

  Bekijk hier de woontips van afgelopen week:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in het huis van Talita uit Utrecht vol duurzaam design:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu