Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Eyecatcher in de woonkamer? Kies voor kek behang - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-06-2024

  Eyecatcher in de woonkamer? Kies voor kek behang

  Gelukkig pakken we er steeds vaker de behangrol bij in plaats van de verfkwast. We durven steeds meer te kiezen voor kek behang in huis. In de slaapkamer bijvoorbeeld of op het toilet (herinner je je mijn wc make-over nog?). Of zoals bij interieurdesigner Linn als eyecatcher in de woonkamer.

  Linn heeft overal in huis behang: in beide hallen (zoals de woontip van gisteren), de slaapkamer en in de kinderkamer. Uiteraard mocht er dan ook een muurtje in haar woonkamer niet ontbreken. Hiervoor had ze roze behang, maar na het kopen van een roze-rood marmeren salontafel vond ze de muur iets te flets. Ze miste nog een bruin accent in de woonkamer, eentje die ook mooi zou matchen met haar eethoek (FYI: die kun je morgen in de hometour bekijken). Deze is extra mooi door het Hongaarse Punt patroon.

  Als je voor beroep interieurdesigner bent, dan wissel je natuurlijk regelmatig van interieur. Ook bij Linn kriebelt het alweer om dit muurtje opnieuw te behangen. Het kan dus maar zomaar zijn dat tijdens het plaatsen van deze post er weer een ander kek behangetje op de muur pronkt.

  Eyecatcher in de woonkamer? Kies voor kek behang

  Eyecatcher in de woonkamer? Kies voor kek behang

   

  Meer zien van dit behang en meer uit het huis van Linn?

  Goed nieuws, want morgen staat de hometour (zowel foto als video) online. Meer van Linn zien? Volg haar dan op Instagram en hun gelijknamige website.

  Bekijk hier de woontips van afgelopen week:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in het huis van Vanessa uit Amsterdam vol kleur:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu