Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Ingelijst behang: budgetproof voor in een stoere kinderkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  Ingelijst behang: budgetproof voor in een stoere kinderkamer

  Behang is natuurlijk leuk om je hele muur mee te versieren, maar je kunt er ook andere dingen mee doen. Wellicht heb jij of iemand anders een stuk behang over wat zonde is om weg te doen. Ideaal is dan om behang in te lijsten. Heb je meteen een budgetproof print voor aan de muur te pakken.

  Dit ingelijste behang spotte ik in het huis van interieurdesigner Linn en ik herkende het meteen; dit behang is namelijk van Cole & Son (Apen Behang Savuti). Linn koos er alleen voor om het behang niet voor de hele muur te doen, maar in te lijsten en deze te mixen met een andere print, een kurken klok en een lichtslinger. Een goede zet, want zo wordt het niet té heftig. Niet iedereen vindt namelijk een hele wand vol apen leuk. En zeg nou zelf: het honingraat behang is ook heel erg leuk voor in deze kinderkamer.

  Een tip: kies voor een lijst met passe partout. Zo maak je er echt een kunstwerkje van. Ik vind dit een hele goede budgetoplossing om net even wat extra’s toe te voegen aan de kinderkamer. Heel benieuwd wat jullie van deze woontip vinden.

  Ingelijst behang: budgetproof voor in een stoere kinderkamer

  Meer zien van dit ingelijste behang en meer uit het huis van Linn?

  Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog twee andere woontips uit het huis van Linn met als kers op de taart de hometour (zowel foto als video) die aanstaande vrijdag live gaat. Meer van Linn zien, volg haar dan op Instagram en hun gelijknamige website.

  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in het huis van Vanessa uit Amsterdam vol kleur:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu