Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn hal make-over met Farrow & Ball - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 18-04-2024

  Mijn hal make-over met Farrow & Ball

  Een nieuw jaar betekent een nieuwe hal make-over! De entree was wel weer eens toe aan iets nieuws. Het mocht allemaal wat warmer. Dus het vergrijsde roze maakte plaats voor een kek kleurtje van Farrow & Ball; Preference Red. Is me toch mooi geworden met dat bloemenschilderij uit Lille…

  Jullie weten allemaal dat ik vorig jaar onze entree en hal de kleuren Peignoir (de muren werden vergrijsd roze) en Down Pipe (een donkergrijze tint voor al het houtwerk). Dat matchte o zo mooi met mijn bloemige wallpaper. De kleuren in de hal blijven zoals ze zijn, daar ben ik nog heel erg blij mee, maar de entree mocht van mij wel anders. Omdat dit de ruimte is die je als eerste binnen stapt, wilde ik het echt als een warm bad laten aanvoelen. Het vergrijsde roze maakte voor de hal make-over plaats voor een mooie bordeauxrode tint, een van de nieuwste kleuren van Farrow & Ball; Preference Red.

  Mijn hal make-over met Farrow & Ball

  Mijn entree voor de make-over

  Mijn hal make-over met Farrow & Ball

  Mijn entree na de make-over

  Mijn hal make-over met Farrow & Ball

  Voor de make-over

  Mijn hal make-over met Farrow & Ball

  Na de make-over

  Mijn hal make-over met Farrow & Ball

  Voor de make-over

  Mijn hal make-over met Farrow & Ball

  Na de make-over

  Hal make-over: geslaagd!

  Bij mijn vorige hal make-over had ik de muren in één tint geverfd, maar voor deze klus wilde ik nog een extra kleur toevoegen. Met de kleur Paean Black springt de lambrisering er extra uit. Dit is een zwarte tint met een paarse ondertoon, welke perfect matcht met Preference Red. En wat blijkt: het is ook een hele mooie combinatie met Down Pipe en Peignoir in de ruimte erna. Daarom liet ik de kapstok en de meterkast gewoon Peignoir zodat je qua kleurenpalet meer verbinding hebt met de hal.

  Mijn hal make-over met Farrow & Ball Mijn hal make-over met Farrow & Ball

  Mijn hal make-over met Farrow & Ball

  Mijn hal make-over met Farrow & Ball

  Mijn hal make-over met Farrow & Ball

  Ben er super blij mee! Laat je even weten wat je van mijn hal make-over vindt?

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Farrow & Ball. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support. 

  8 reacties op “Mijn hal make-over met Farrow & Ball”

  1. Marcella schreef:

   Héél tof! Denk je dat deze kleur ook leuk is om als lambrisering te gebruiken (vloer tot 120 cm hoogte)?

  2. Deborah schreef:

   Super mooi!!!

  3. Hieke schreef:

   Te gek! 🙂

  4. Fem schreef:

   Heel mooi gedaan! Schilder je zelf of laat je dat doen?

  5. Fiene schreef:

   Hoi! Wat tof! Het geeft mij ook veel inspiratie om mijn huis op te knappen. Ga zo door!

  6. Lisa schreef:

   Super mooi!, welke kleur is dat op de kozijnen van de deur?

  7. Marjolein schreef:

   Wat een verschil en wat een warmte, erg mooi!

  8. Alette schreef:

   Wat super tof om te zien! Donkere kleuren pakken altijd zo sfeervol uit. Én binnenkort dan ook nog een klein jasje aan de kapstok 😉

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu