Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een schilderij tv: zo werk je de tv in de woonkamer kunstig weg - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  Een schilderij tv: zo werk je de tv in de woonkamer kunstig weg

  Net als de krabpaal en de kattenbak vind ik een tv in de woonkamer een doorn in het oog. Een schilderij tv bleek dé ideale oplossing. Mijn tv in de woonkamer werkte ik weer weg door hem te vermommen als kunst. Blij!

  Eerlijk is eerlijk: ik ben totaal geen fan van enorme televisies in huis en dat terwijl onze woonkamer met zijn bijna vier meter hoge muren best wel een joekel van een televisie kan hebben. Toch hadden we tot voor kort nog altijd de tv in de woonkamer die we meenamen uit ons allereerste huis in Amsterdam tien jaar geleden. Mijn vader grapte altijd dat hij de ondertiteling niet kon lezen vanaf de bank. Dat was ook niet zo gek, want mijn ouders hebben thuis een enorm beeldscherm waar je U tegen zegt. Eentje waar ik weer erg duizelig van word. Nee, een schilderij tv moest er komen.

  Het oudje vervangen voor een nieuwe schilderij tv

  Dat het tijd was voor een nieuwe tv in de woonkamer was zeker. Maar meer omdat er een gat van tien jaar zat tussen onze huidige televisie en de nieuwste versies. Ik was wel toe aan scherper beeld en beter geluid, maar om nou meteen een joekel aan te schaffen die overduidelijk aanwezig is in de woonkamer had ik geen zin in. En toen kwam The Frame van Samsung schilderij tv op mijn pad. Als ik dan een grotere tv nam, dan moest het alleen deze schilderij tv worden. En zo geschiedde.

  Scrollen naar coole kunstwerken

  Ok, nu weten jullie meteen dat het een schilderij tv is. Maar als je bij mij in de woonkamer nietsvermoedend naar binnen stapt, heb je zeker niet gedacht dat het de tv is, toch? Het mooie van The Frame van Samsung is dat het een televisie versus kunstwerk is. Als je niet je favoriete series wilt kijken, tover je ‘m met één druk op de knop om tot kunstwerk. Je kunt in de Samsung Collectie gratis uit meer dan 100 werken van verschillende kunstenaars kiezen. Deze standaard collectie biedt veel verschillende opties; van architectuur- en natuurfoto’s tot aan illustraties en pop art én je kunt zelf aan de slag gaan met je eigen foto’s. Goed om te weten: ik heb voor de komende 6 maanden onbeperkt toegang tot extra werken uit de Samsung Art Store. Voor de Art Store moet je voor een abonnement a €10 per maand betalen.

  Extra leuk is natuurlijk om je eigen foto’s uit te lichten op het scherm. Dat kan gelukkig ook. Ik grap nu vaak dat ik een hele foute vakantie foto op het scherm doe als we weg zijn. Als er dan wordt ingebroken, merken de inbrekers hopelijk niet dat het een schilderij tv is…

  Kunstige tv in huis: missie geslaagd!

  The Frame schilderij tv hangt nu al een paar weken in de woonkamer en ik ben er super blij mee. Ik moest een paar uurtjes wennen aan het grote 55 beeldscherm (het duizelde even, maar dat is ook niet zo gek als je weet dat deze tv twee keer groter is dan de vorige) maar erna was het helemaal top. Extra fijn is ook dat de lijst rondom de tv verwisselbaar is. Ik koos voor eentje in een naturel houten tint, maar je hebt de lijst ook in het zwart, donker hout, wit én een hele mooie blauwe versie ontworpen door design duo Scholten & Baijings.

  Ben je ook enthousiast geworden over deze schilderij tv?

  Je shopt The Frame nu met 5% extra korting via www.samsung.nl als je mijn persoonlijke code InteriorjunkieTheFrame invult. Let op: de code is hoofdlettergevoelig en geldig t/m 9 februari 2019. Heel benieuwd wat jullie van mijn manier om de tv in de woonkamer weg te werken. Of wellicht heb je The Frame zelf ook al in huis. Laat je het me even weten?

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Samsung. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support. 

  6 reacties op “Een schilderij tv: zo werk je de tv in de woonkamer kunstig weg”

  1. Jacqueline schreef:

   Super zeg! Waar is je mooie bruine kastje onder tv van, vind ik te gek!

  2. Jacoba schreef:

   Hoi Elisah,
   Oh zoooo mooi allemaal…
   Congrats with your Peanut!:)
   Groetjes,Jacoba
   PS:Waar komt die mooie Smokey glazen vaas vandaan?

  3. Dit is echt super! Hoewel ik ‘s avonds meestal TV kijk, vind ik het zo stom staan in een woonkamer. Alsof je hele leven om de TV draait haha. Dit is een goede oplossing!

  4. Jeroen van Dalen schreef:

   Beste Elisah,

   Mooi weggewerkt die tv en goede inspirtatie. Wij willen precies hetzelfde doen.
   Nu is mijn vraag: het linkerkastje staat wat open. Zit daar de digitale televisie ontvanger in?

   Ik hoor het graag!

   Alvast bedankt!

   Groetjes,
   Jeroen

  5. Jeanine schreef:

   Ik ben al zo lang op zoek naar een mooie manier om onze tv weg te werken. Had nog nooit gehoord van dit Samsung scherm! Ideale oplossing zo met een afbeelding naar smaak!

  6. Janneke schreef:

   Hoe werkt dat dan, staat de televisie dan de hele dag aan?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu