Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Zo'n glazen stalen wand is de ideale scheidingswand - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  Zo’n glazen stalen wand is de ideale scheidingswand

  Als je niet zo groot woont en het daglicht wilt behouden in huis, terwijl je wél twee ruimtes met elkaar wilt verbinden, is de glazen stalen wand de ideale oplossing. Interieurontwerper Annemieke bedacht zo’n scheidingswand om de kinderkamer af te sluiten, maar tegelijkertijd ook te betrekken bij het woongedeelte.

  Kun je je voorstellen dat zowel de kinderkamer als de woonkamer een stuk minder licht waren zonder deze glazen stalen wand? Dat is nou ook zo leuk om te werken met zo’n scheidingswand van glas; ruimtes zijn toch van elkaar afgesloten, maar het geheel blijft luchtig en oogt een stuk ruimtelijker dan dat er een muur stond. Omdat Annemieke en haar gezin vrij compact wonen, koos ze er niet voor om van hun thuiswerkplek een kinderkamer te maken, maar juist van een stuk van de woonkamer en deze te betrekken bij het woongedeelte. Als beide kindjes (ze hebben er twee) slapen, dan doen ze gewoon de gordijnen dicht en kunnen zij chillen in de woonkamer.

  Varieer er op los

  Het mooie van zo’n glazen stalen wand is dat je kunt blijven variëren van indeling; het geraamte kun je geheel naar eigen smaak samenstellen en naast zwart en wit heb je ze tegenwoordig ook in messing (check deze hometour in een loftwoning in Haarlem maar eens) en andere kleuren. Ik vind de zwarte kleur goed gekozen, omdat het mooi afsteekt tegen zowel de spierwitte muur als de terraroze op de achtergrond. Een ideale oplossing en zeg nou zelf: zo’n prachtige kinderkamer mag zeker gezien worden door die glazen stalen wand.

  Meer zien van deze glazen stalen wand en meer uit het huis van Annemieke?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Annemieke? Volg haar dan op Instagram via Annemieke Catherina.  

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Annemieke:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Zo’n glazen stalen wand is de ideale scheidingswand”

  1. I really appreciate your post, and you explain each and every point very well. Thanks for sharing such information.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu