Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een marmeren vloer vol kleur voegt echt wat toe aan je eethoek - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  Een marmeren vloer vol kleur voegt echt wat toe aan je eethoek

  Was jij ook op slag verliefd toen je deze eethoek met die bijbehorende gekleurde marmeren vloer zag? Ik wel! Mijn oog werd er direct naar getrokken. Zo’n marmeren vloer vol kleur is niet iets wat ik dagelijks zie en dat terwijl ik heel veel inspirerende huizen bezoek.

  De mooiste interieurs ontvang ik in mijn mailbox als mensen zich aanmelden voor een hometour. En dat van interieurontwerper Annemieke spatte direct van mijn scherm af. Die marmeren vloer is stunning. Het vormde de basis van het hele interieur vertelde ze me toen ik langskwam voor de shoot. Niet zo gek ook, want dat het dé eyecatcher van de ruimte is, is zeker. Omdat het appartement waar Annemieke met haar gezin woont bijna één grote ruimte is, is het goed gekozen om het kleurenpalet van zowel de keuken, eethoek en zithoek af te stemmen op dé vloer. Zo krijg je eenheid en wordt een ruimte vol kleur allesbehalve druk. Haar inspiratie? Insta proof restaurant Sketch in Londen, die (voordat ze het interieur opnieuw aanpakten) ook zo’n zelfde tegelvloer had.

  Wit marmeren omlijsting

  Het blauw-groene komt terug op de muren, het roze in de verlichting en het okergele in woonaccessoires. Heel gaaf ook: ze liet de vloer leggen met een wit marmeren omlijsting, alsof het een groot vloerkleed is. Waar ze de vloer kocht? Bij Grillo. Ik vind het gaaf om te zien dat ze deze marmeren vloer moeiteloos combineert met een houten vloer. Dat contrast is om te smullen, toch? Ook is er hoop voor iedereen met kinderen: Annemieke en haar vriend hebben er twee en de vloer ziet er nog altijd vlekkeloos uit.

  Meer zien van deze marmeren vloer en meer uit het huis van Annemieke?

  Goed nieuws, want de komende twee weken komen er nog drie woontips online uit Annemieke’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Annemieke? Volg haar dan op Instagram via Annemieke Catherina.  

  Bekijk hier drie woontips uit de meest recente hometour bij Cindy uit Haarlem:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu