Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Zo maak je de mooiste droogbloemen in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  Zo maak je de mooiste droogbloemen in huis

  O zo mooi zijn droogbloemen in huis. Afgelopen november had ik nog een cursus droogbloemen maken in Amsterdam waar ik blaadjes mooi inlijstte. Tijdens de hometour bij Talita van Soul Stores ontdekte ik haar huis vol droogbloemen. Niet eens zo moeilijk om te maken. En nu droom ik ook van droogbloemen.

  Droogbloemen kun je kant en klaar kopen, maar daar leg je ook meteen wat geld voor neer. Hoe leuk is het om het zelf te maken? Eerst genieten van een verse bos bloemen om deze vervolgens mooi in huis te laten drogen. Ik dacht altijd dat je bloemen nadat ze verwerkt zijn op hun kop moet hangen, maar Talita pakt dat anders aan. Zij laat ze namelijk gewoon in de vaas zitten (let wel: het water gaat eruit, anders gaat het stinken) en wacht net zolang totdat ze droog genoeg zijn. That’s it!

  Zo maak je de mooiste droogbloemen in huis

  Zo maak je de mooiste droogbloemen in huis

  Droogbloemen al pronkend aan de muur

  In Talita haar Utrechtse stulpje, waar ze samen met haar man en dochtertje woont, staan heel veel bossen droogbloemen. Zo spotte ik een mooie bos in een blauwe vaas in haar zwarte stellingkast, zat de vensterbank er vol mee én pronkt er in Malia’s kamertje een aantal droogbloemen in vaasjes aan de muur. Zo mooi.

  Meer zien van dit huis?

  Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog drie andere woontips uit het huis van Talita met als kers op de taart de hometour (zowel foto als video) die aanstaande vrijdag live gaat. Meer van Talita zien, volg haar dan op Instagram en haar website.

  Zo maak je de mooiste droogbloemen in huis

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour uit het huis van Marlot van Maison Jolie:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu