Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Cluster tweedehands woonaccessoires op een televisiekast - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  29 november, 2018

  Cluster tweedehands woonaccessoires op een televisiekast

  Dat het huis van Marlot van Jolielot en Maison Jolie vol staat met bijzondere items werd je vast en zeker wel duidelijk na het lezen van alle woontips. De laatste woontip uit haar huis is een heel fijn hoekje naast de televisie. Eentje die vol staat met tweedehands woonaccessoires. Haar eigen favoriet? De messing lamp.

  Het stulpje van Marlot oogt luxe en qua look & feel is dat ook zeker. Maar elk item in haar huis is juist voor een fijn prijsje op de kop getikt. Het is dus de kunst van het verzamelen én het mix & matchen van items in je huis wat een interieur maakt of breekt. Zo is de messing lamp ooit van haar moeder geweest en bestaat er nog een ander exemplaar van, waar Marlot op aast (“ooit staat hij in ons huis hoor!”). De vazen tikte ze weer op de kop op de IJ-hallen en de steen onder de stolp nam ze mee uit Marokko.

  FYI: de kroonluchter die je nog nét ziet in de spiegel is helaas geen tweedehands exemplaar, hoewel het net lijkt alsof hij zo op de vlooienmarkt in Lille is gekocht. Deze kocht Marlot in een lampenwinkel op de Albert Cuyp.

  Cluster tweedehands woonaccessoires op een televisiekast

  Nog meer zien van deze tweedehands woonaccessoires en meer uit het huis van Marlot?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want zaterdag komt de volledige foto hometour online. Goed nieuws, want de video hometour bij Marlot van Jolielot staat al een paar weekjes online. Wil je nog meer van Marlot en haar luxe Amsterdamse stulpje zien, volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontip van afgelopen week:

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour uit het huis van Karen van Kee & Kee:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu