Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pronken met een vintage typemachine - Interior junkie
Menu

Search

  • I like my money right
    where i can see it:

  • 18-04-2024

    8 januari, 2019

    Pronken met een vintage typemachine

    Een vintage typemachine zag ik al eens eerder tijdens de hometour bij Danique uit Leiden. Zo’n oud ding fungeert meteen mooi als woonaccessoire. Ook in het huis van Talita, eigenaar van Soul Stores, spotte ik er eentje. Maar deze hing eens voor de verandering in de… lucht!

    Ik weet niet hoe oud jij bent, maar ik tikte mijn boekverslagen nog netjes op een typemachine. Ik had zo’n ouderwetse, waar ik soms nog even terug moest gaan om een letter beter te laten drukken omdat de inkt bijna op was. En bij elke fout dus herstellen met witte inkt. Of, als ik een foutje later pas ontdekte, met tippex en dan weer even in de typemachine. Toch fijn hoe het er tegenwoordig aan toe gaat, hoewel ik de charme van een oude typemachine toch mis. Mams had een elektrische typemachine. Die ging me toch snel!

    Ok, ok… zo oud als de vintage typemachine in het huis van Talita was die van mij niet (kom op zeg, zo oud ben ik ook weer niet). Maar die van Talita vind ik wel echt heel erg mooi. Ze deed, net als die droogbloemen van gisteren, iets heel simpels door een wandplankje te bevestigen waar hij op staat. Leuk hangplantje ernaast en je hebt meteen een gezellig hoekje bij te pakken. Ik ben fan van zo’n vintage typemachine!

    Pronken met een vintage typemachine

    Meer zien van dit huis en deze vintage vintage typemachine?

    Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog twee andere woontips uit het huis van Talita met als kers op de taart de hometour (zowel foto als video) die aanstaande vrijdag live gaat. Meer van Talita zien, volg haar dan op Instagram en haar website.

    Bekijk hier de woontip van gisteren:

    Bekijk hier de woontips van de vorige hometour uit het huis van Marlot van Maison Jolie:

    Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

     

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Ontdek meerWoonverhalen

  • Laatste blogpost
  • Menu