Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Niet eens zo gek: een pastelblauwe keuken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  Niet eens zo gek: een pastelblauwe keuken

  Wat was het verfrissend om te ontdekken dat de keuken van Mandy uit Leiden eens geen hoogglanswit is. Of zwart. Nee, deze Leidense creatieveling (FYI: ze verkoopt in haar webshop prachtige prints, sierden en beautyproducten) heeft een pastelblauwe keuken. Om je vingers bij af te likken. En wat een feest, want de rest van haar huis bestaat ook uit stunning pasteltinten.

  Ik vind het altijd zo gaaf om te zien hoe sommigen volledig out of the box denken qua keuken. Bij Mechtelien zagen we al eerder een blauwe keuken, maar zij koos weer voor een meer uitgesproken blauwtint. Die van Mandy is mierzoet door het pastelblauwe kleurtje, welke perfect match met de zachte perziktint op de muur. Om het geheel minimalistisch te houden én om de perzikkleurige muur extra te laten shinen, koos Mandy bewust voor geen bovenkastjes. En zeg nou zelf, als je een beetje ‘Marie Kondot’ dan heb je al die extra bergruimte helemaal niet nodig. Nee, een pastelblauwe keuken zonder bovenkastje is zo gek nog niet. Ik ben heel benieuwd wat jij van zo’n pastelblauwe keuken vindt: durf jij het aan of ben je bang dat je er op uitgekeken raakt over een paar jaar?

  Doe eens gek en ga voor een pastelblauwe keuken
  Doe eens gek en ga voor een pastelblauwe keuken

  Meer zien van deze pastelblauwe keuken en meer uit het huis van Mandy?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog drie woontips online uit Mandy’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Mandy? Volg ze dan op Instagram

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in het eclectische interieur van Febe en Anne:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu