Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kunst stylen in huis: leg het eens vaker op de grond - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  Kunst stylen in huis: leg het eens vaker op de grond

  Onmisbaar in elk huis is kunst. Of dat nu een Hollandse Meester, fotografie kunst of een illustratie is: kunst maakt je interieur echt af. Nu kun je je kunst stylen in huis op de normale manier door het op te hangen aan de muur. Maar net zo leuk (én speels!) is om je werken gewoon op de grond te leggen. Een voordeel is dat je altijd kunt wisselen met kunstige hoekjes in huis zonder ook maar één spijker in de muur te rammen.

  Het viel me op dat bijna alle inspirerende prints in het huis van Mandy uit Leiden op de grond te vinden waren. Maar nooit had ik het idee dat het niet af was. Het matchte gewoon heel goed in een bepaald hoekje in haar huis. Zoals de fotokunst die zij quasi nonchalant tegen een staande spiegel liet leunen of de grafische werken achter haar nachtkastje. Juist ja, er pal achter, want… waarom ook niet?! Dit soort hoekjes maken je interieur alleen maar speelser, waardoor je oog ernaar getrokken wordt. Het krijgt een beetje de sfeer van een atelier mee (ken je het atelier van Mei Fang bijvoorbeeld nog waar ik eerder over schreef?). En even praktisch gezien: je zet het gemakkelijk even elders in huis neer, want eerlijk is eerlijk: ware interior junkies veranderen hun huis nu eenmaal regelmatig, toch?

  Kunst stylen in huis: leg het eens vaker op de grond
  Kunst stylen in huis: leg het eens vaker op de grond
  Kunst stylen in huis: leg het eens vaker op de grond

  Wil je ook kunst stylen in huis en dus meer inspiratie zien uit het huis van Mandy?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online uit Mandy’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Mandy? Volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Mandy:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in het eclectische interieur van Febe en Anne:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu