Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: messing plantenstandaard + velvet beauty - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  Woonfavorieten: messing plantenstandaard + velvet beauty

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder andere van een messing plantenstandaard, een velvet bank, een speelse lamp én een sexy pot.

  Messing plantenstandaard

  Woonfavorieten: messing plantenstandaard + velvet beauty

  Wat is hij leuk: deze messing plantenstandaard. Stal ‘m vol met je favoriete planten. Ideaal om een hoekje in je keuken mee op te vrolijken, maar ook in je slaapkamer, op balkon of in je woonkamer zal zo’n messing plantenstandaard zeker niet misstaan. Nog een tip: doe er geen planten in maar je parfumflesjes.

  Velvet bank

  Woonfavorieten: messing plantenstandaard + velvet beauty

  Roze en fluweel is voor mij de ideale match. Daarom vind ik deze bank ook zo mooi. Hij komt in een zachtroze jasje, maar is ook verkrijgbaar in het donkerblauw. En wat matcht ook heel mooi bij velvet? Juist ja, messing pootjes! Die zitten er dan ook onder. Zucht…

  Flitsende fauteuil

  Woonfavorieten: messing plantenstandaard + velvet beauty

  Je zithoek maak je helemaal af met deze fluwelen knapperd. Deze fauteuil komt in een donkerblauw jasje, maar is er ook in het zachtroze, in precies dezelfde tint als de bank hierboven. Mooi, stel zo, toch?

  Thuiswerkplek

  Woonfavorieten: messing plantenstandaard + velvet beauty

  Zoals je weet, heb ik een glazen bureau met stalen poten en juist deze poten maken het écht af. Dit bureau komt niet met een glazen werkblad, maar eentje van berkenhout. Hij meet trouwens 75,2 x 150 x 70 cm (hxbxd). Geen plek voor een thuiswerkplek? Als compacte eettafel kan hij ook zeker door.

  Fleurige bloemenhouder

  Woonfavorieten: messing plantenstandaard + velvet beauty

  Deze bloemenhouder is er speciaal voor droogbloemen. Stal er je mooiste bos gedroogde bloemen in (benieuwd hoe je ze maakt, check dan vooral even deze post over droogbloemen in huis). Hij komt, zoals de meeste woonfavorieten van mij, in een gouden jasje. Geen bloemen in huis? Ook zonder pronkt ie mooi in huis.

  Speelse lamp

  Woonfavorieten: messing plantenstandaard + velvet beauty

  Deze lamp zie ik zo voor me in een kinderkamer. Wat is hij zoet, maar hij doet me ook tegelijkertijd denken aan een kralenketting én aan het werk van Jaime Hayon. Het prijskaartje van deze is echter véél fijner.

  Zomerse hangstoel

  Woonfavorieten: messing plantenstandaard + velvet beauty

  De zon was flink aan het schijnen afgelopen week, dus ik zit al met mijn hoofd in het voorjaar (en stiekem ook wel een beetje bij de zomer). Deze hangstoel met een print van bloemen en toekans zie ik helemaal voor me op een veranda of balkon. Nu nog het zonnetje én een temperatuur van 30 graden…

  Sexy bloempot

  Woonfavorieten: messing plantenstandaard + velvet beauty

  Net zo zomers als de hangstoel hierboven is deze bloempot met een relief van een bikini. Ik vind ‘m geniaal. Vooralsnog is hij alleen nog te koop in een vrouwelijk versie, maar ik pleit natuurlijk ook voor een mannelijk!

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu