Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een kleurrijke hal: durf jij het aan? - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  Een kleurrijke hal: durf jij het aan?

  Erg gewaagd, maar o zo mooi is een kleurrijke hal. Dat ik hier fan van ben, is je vast en zeker niet ontgaan als je mijn hal make-over hebt gezien. In het huis van Charlotte uit Gent spotte ik een kleurrijke hal: de ene is zachtroze, de andere is felgroen. En ook ik droom nu van nog een kleurrijke hal in huis…

  Voorafgaand aan elke nieuwe hometour vind je een paar dagen ervoor enkele woontips uit het desbetreffende huis. Dit keer is het de beurt aan Charlotte uit Gent. Ze is eigenaresse van Atelier Turquoise, een stunning guesthouse in een eeuwenoud pand vol bijzondere snuisterijen en elementen. Eén daarvan is de kleurrijke hal.

  Roze versus zeegroen

  Net als het toilet is de hal vaak ook het ondergeschoven kindje in huis. En dat is natuurlijk zonde. Het is toch de ruimte waar je binnenkomt en dus ook regelmatig bent. Charlotte pakte het goed aan door haar hal zeer kleurrijk te maken. De roze hal inspireerde ze op het boek ‘Babe, you got this’ waar ik ook in sta, zo leuk. De cover is namelijk zachtroze. De andere hal verfde ze zeegroen, een mooi contrast met dat roze. Ooit gehoord van de term ‘plants on pink’? Doet me hier wel een beetje aan denken.

  De hal van Charlotte is zelfs zo kleurrijk dat het een feestje is om door deze kleurrijke hal te lopen. Sterker nog: ik zie mezelf met een bak thee wel op die marmeren traptrede zitten om alleen maar om me heen te kijken. Ja, zo’n kleurrijke hal is zeker een must voor in huis.

  Een kleurrijke hal: durf jij het aan? Een kleurrijke hal: durf jij het aan?

  Een kleurrijke hal: durf jij het aan?

  Nog meer zien van deze kleurrijke hal en meer uit het huis van Charlotte?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog drie woontips online met als kers op de taart de volledige hometour die aanstaande vrijdag live gaat. Wil je nog meer weten van Charlotte volg haar dan op website of haar website

   

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij interieurdesigner Mechtelien:

  Beeld © Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu