Woonfavorieten: fluwelen poef + kitscherige lamp

Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder andere van een fluwelen poef, een kitscherige lamp, héél mooi beddengoed en een hippe wasmand. Shop ze!

Fluwelen poef

Woonfavorieten: fluwelen poef + kitscherige lamp

Deze fluwelen poef lijkt op de poef die ik op mijn thuiswerkplek heb staan, maar deze is nét even wat anders. Hij komt namelijk met handige opbergruimte. En ja, die vind ik dus véél handiger! Is roze je iets te zoet, dan is deze fluwelen poef er gelukkig ook in het donkergroen en zwart.

Messing kast

Woonfavorieten: fluwelen poef + kitscherige lamp

Hij lijkt in eerste instantie een beetje op een grafkist (geef toe!) maar toch vind ik ‘m leuk: deze opbergkast. Typisch een gevalletje van ‘een beetje vreemd, maar wel leuk’. Deze metalen kast komt in een mooi messing jasje. In de bolling onderin kun je je wijnvoorraad stallen. Op de planken erboven je verzameling kristallen vazen wellicht. Ja, ik vind ‘m wel wat hebben.

Hipster wasmand

Woonfavorieten: fluwelen poef + kitscherige lamp

Onderschat, naast het toilet, zeker het washok niet. Ook daar mag je best iets Interior Junkie proofs van maken. Ik geef toe dat ook ik geen hippe wasmand heb, maar daar moet maar snel eens verandering in komen. Dit exemplaar is én leuk voor in mijn washok én handig voor op de babykamer straks. Wellicht kan ik er wel de luiers in bewaren, speelgoed of knuffels.

Tropisch kussentje

Woonfavorieten: fluwelen poef + kitscherige lamp

Zo’n tropisch kussentje fleurt je bank, bed of fauteuil direct op. Deze beauty meet 50 x 50 cm en is gemaakt van 100 procent katoen. Matcht heel mooi met een okergeel fluwelen kussen. Let wel: dit is alleen de hoes, dus zonder binnenkussen.

Palmboom als lamp

Woonfavorieten: fluwelen poef + kitscherige lamp

Zo’n lamp vonden we een paar jaar geleden ontzettend kitscherig, nu is hij onmisbaar voor in huis. Deze lamp komt in de vorm van een palmboom. Uit dezelfde collectie bestaat hij ook nog in een variant met ingevouwen bladeren. Helaas laat de webshop niet het formaat weten, dus geen idee of hij ideaal is voor op je bureau of als nachtlampje. Maar leuk is ‘ie wel, toch? Een tip: hij matcht trouwens heel goed met die fluwelen poef.

Poep sjiek dekbedovertrek

Woonfavorieten: fluwelen poef + kitscherige lamp

Het is fijn slapen onder dit dekbedovertrek. Hij komt in een diepblauw jasje met een goudkleurige art deco print. Heerlijk om ‘m te delen met je lief, maar hij is er natuurlijk ook in een eenpersoons variant.

Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

Reageer ook