Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Design shoppen in Utrecht bij Combo aan de gracht - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  20 juli, 2018

  Design shoppen in Utrecht bij Combo aan de gracht

  Op zoek naar mooi design voor in je stek? Ga binnenkort dan even design shoppen in Utrecht bij Combo aan de gracht. Hier vind je veel moois zoals papieren vazen en de bekende Jailhouse mokken. Oh ja, deze winkel zit in een monumentaal pand mét werfkelder. Dat maakt een bezoekje aan Utrecht helemaal de moeite waard, toch?

  Bij Combo aan de gracht shop je veel verschillende merken. Denk aan Castelijn, HAY, Zuiver en IXXI. Wat deze winkel zo leuk maakt is dat er veel zithoeken te vinden zijn. Deze zithoeken zijn helemaal gestyled met kussens, plaids en schattige plantjes. Hierdoor krijg je gelijk inspiratie voor het maken van een gezellige zithoek in je eigen stek.

  design-shoppen-in-utrecht-2

  design-shoppen-in-utrecht-3

  design-shoppen-in-utrecht-9

  Loop door een prachtige werfkelder

  Deze winkel lijkt erg klein bij binnenkomst, maar niets is minder waar: in de hoek is een trap die je naar een prachtige werfkelder brengt. In deze kelder staan nog meer spulletjes uitgestald. Denk aan mooie loungebanken, vrolijke posters en toffe knot kussens. Hier schreef ik trouwens al eens eerder over in dit artikel.

  design-shoppen-in-utrecht-5

  design-shoppen-in-utrecht-4

  Touren door Utrecht

  Deze woonwinkel heet niet voor niets Combo aan de gracht. Naast een locatie aan de Oudegracht heeft deze winkel nog een vestiging in Utrecht. Weet je in ieder geval zeker dat je niet met lege handen thuis komt. Oh ja, beide vestigingen zitten iets verder weg van elkaar, maar dan zie je gelijk nog wat meer van Utrecht. Wel zo leuk.

  design-shoppen-in-utrecht-6

  design-shoppen-in-utrecht-7

  design-shoppen-in-utrecht-8

  design-shoppen-in-utrecht-10

  Sale shoppen

  De mooie werfkelder onder deze woonwinkel is opgedeeld in drie delen. In een van deze delen is een outlet te vinden. Hier shop je dus mooi design voor een fijn prijsje. Dat maakt design shoppen in Utrecht nét wat leuker.

  Binnenkort design shoppen in Utrecht?

  Doe hier dan zeker even een rondje. Combo aan de gracht vind je aan Oudegracht 187. De tweede vestiging vind je in ST Jacobsstraat 12. Naast Design shoppen in Utrecht zijn deze steden ook leuk om een kijkje te nemen:

  Tekst: Lisa Post
  Fotografie: Lisa Post

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu