Liefde voor deze hangplantjes

Wat zijn ze leuk: de hangplantjes van We Smell The Rain, groene exemplaren waar je naar blijft kijken. Zo leuk zijn ze! Het fijne is dat je geen pot voor hoeft te kopen; de bol van mos is namelijk al de ‘pot’. Dompel ‘m eens per week even in het water en hij kan er weer tegenaan. Had ik al gezegd dat ik verliefd ben?!

Deze vrolijke hangplantjes zijn er in veel verschillende soorten: van een airplantje en een palm tot aan een vetplantje. Hang ze op aan een touw met een koperen balkje dwars door z’n buikje (wees gerust; hier kan hij tegen), een messing houder voor aan de muur (love! Ook verkrijgbaar in een staande versie) of zet ze neer op een vilten tegeltje op tafel. Allemaal los te koop zodat je je eigen groene kunstwerk maakt, hoewel je het hangplantje ook kant en klaar met touw kunt kopen zoals die van mij (zie hieronder).

Liefde voor deze hangplantjes

Webshop vol moois uit Amsterdam

Over webshop Lokaal 20 schreef ik eerder al; in deze verleidelijke online shop vind je uitsluitend merken uit Amsterdam, dus ook We Smell The Rain. Ik ontving deze geweldige Kokedama Tocan mét touwtje en koperen staaf ‘dwars door zijn buikje’ voor in mijn woonkamer. Wat hangt ‘ie mooi! Wat vind jij van deze groene rakkers?

Liefde voor deze hangplantjes
Liefde voor deze hangplantjes
Liefde voor deze hangplantjes

Beeld via Marcus Koppen voor We Smell The Rain

1 reactie

Reageer ook