Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een trolley als stijlvol bijzettafeltje - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  21 juli, 2018

  Een trolley als stijlvol bijzettafeltje

  Bijzettafeltjes, iedereen heeft ze wel in huis staan. Een trolley is een stijlvol bijzettafeltje dat een statement kan maken in jouw huis. Het karretje op wieltjes is makkelijk te verplaatsen en iedere keer anders in te richten. In deze weekend inspiratie laat ik de leukste trolleys zien, waar jij direct verliefd op wordt.

  Glimmend messing

  Messing is nog steeds volop aanwezig in huis. De goudgele kleur straalt klasse uit en past in ieder interieur. Een messing trolley met een glazen plaat geeft een ruimtelijk effect en is daardoor perfect voor kleine ruimtes. Liever geen doorzichtige plaat? Ga dan voor de spiegel variant. Die mooie fles champagne wordt door de spiegel extra in het zonnetje gezet.

  Trolley - Sweetpea & Willow

  Beeld via: Sweetpea & Willow

  Bar cart - Cox and Cox

  Beeld via: Cox and Cox

  Bar cart - Audenza

  Beeld via: Audenza

  Vol accessoires

  Een trolley is een echte must have, maar zonder accessoires is hij erg kaal. De bar cart styling hebben we al vaker voorbij zien komen in verschillende interieurs, maar je kunt hem natuurlijk ook stijlen met persoonlijk items. Stijl je trolley met jouw lievelingsboeken, geurkaarsen en planten.

  Door leuke accessoires en persoonlijke spullen op je trolley te zetten, wordt het pas echt een eyecatcher in huis. Tip: je kunt de trolley ook in de keuken gebruiken. Stijl ‘m dan met allerlei keukenaccessoires.

  Trolley - Vivalagoon

  Beeld via: Vivalagoon

  Trolley - Black by Design

  Beeld via:  Black by design

  Trolley - Melody Maison

  Beeld via: Melody Maison

  Tuin Trolley

  Is een trolley alleen voor in huis? Welnee, als het zonnetje schijnt, staat hij ook perfect in de tuin. Een metalen trolley is onderhoudsvriendelijk en kan hij goed tegen de regen. Zet ‘m vol met bloemen en planten voor een extra groene tuin. Heb jij geen groene vingers? Maak er dan een bar cart van; perfect voor bij de barbecue.

  Vivalagoon staal bijzettafeltje

  Beeld via: Vivalagoon

  Barbecuetafel buiten - Chaplins

  Beeld via: Chaplins

  Heb jij zelf ook een trolley in huis en zo ja, hoe style jij het?

  Beeld header: Melody Maison

  carinaCarina is een content creator met een passie voor lifestyle, interieur en fotografie. Tijdens haar studie Communication and Multimedia Design lanceerde zij haar eigen Instagram pagina @flatlay.your.day, waar ze de leukste flatlay kiekjes deelt. Met haar grote liefde voor interieur en dan vooral vrolijke woonaccessoires weet zij iedere keer te verrassen. Voor Interior Junkie fotografeert ze de leukste interieur items en schrijft ze inspirerende artikelen waarin zij haar passie, ideeën en ervaringen deelt omtrent interieur.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu