Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Deze weekendinspiratie zit vol muurdecoratie - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  9 juni, 2018

  Deze weekendinspiratie zit vol muurdecoratie

  Kunst aan de muur geeft net even die finishing touch aan je interieur. In deze weekendinspiratie laat ik daarom mooie muurdecoratie zien en geef ik tips over hoe je muurdecoratie kan stylen én ophangen zonder te boren in je muur. Kijk je mee?

  Spelen met papieren posters

  Posters in papieren vorm zien we de laatste tijd veel in de schappen van verschillende woonwinkels liggen. Stiekem is dat helemaal niet erg: de meeste papieren posters hebben namelijk een superleuk design. Tip: als je posters in huis op wilt hangen, ga dan niet onnodig boren in je muur. Papieren posters zijn over het algemeen erg licht. Gebruik daarom zogeheten klevende spijkers. Deze kan je scoren bij bijna alle bouwmarkten. Oh ja, kleefgum kan soms ook goed van pas komen en washi-tape blijft altijd een goed idee.

  Deze Weekendinspiratie zit vol muurdecoratie Deze Weekendinspiratie zit vol muurdecoratie

  Mixen en matchen als een pro

  Er is ontzettend veel muurdecoratie te vinden waar planten en bloemen op afgebeeld staan. Het is dan leuk om dit soort posters te combineren met je eigen planten of bloemen in huis. Zet bijvoorbeeld naast je poster een kast met daarin verschillende flora.

  Deze Weekendinspiratie zit vol muurdecoratieDeze Weekendinspiratie zit vol muurdecoratieDeze Weekendinspiratie zit vol muurdecoratie

  Hang je muurdecoratie eens niet op!

  Het is natuurlijk geen must om muurdecoratie op te hangen. Op de grond kan kunst ook mooi staan. Zeker als het een grote print is. Zet er nog een mooie plant bij en je hebt gelijk een leuk hoekje in je stek.

  Deze Weekendinspiratie zit vol muurdecoratie

  Deze Weekendinspiratie zit vol muurdecoratie Deze Weekendinspiratie zit vol muurdecoratie

  Beeld gevonden via:

  1. Lime Lace. 2. einrichten-design.de. 3. Rug’Society. 4. Lime Lace. 5. AUDENZA. 6. Atelier Lane. 7. AUDENZA. 8. Covet House. 9. DelightFULL.

  lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu