Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Wandbekleding in huis voor een WOW effect bij binnenkomst - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  18 december, 2023

  Wandbekleding in huis voor een WOW effect bij binnenkomst

  Met wandbekleding maak je meteen van je huis een museum, helemaal als je net als Angela uit Heemstede kiest voor een enorm doek. Haar hal heeft meteen iets weg van het Rijksmuseum, toch?

  Ik hou van werken met wandkleding. Zo pronkt er in onze zithoek een groot jacquard geweven wandpaneel van Moroso. Door te werken met een groots gebaar maak je een ruimte ineens een stuk interessanter. Toen ik bij Angela naar binnen liep, stuitte ik meteen op deze prachtige wandbekleding in de hal. Door te kiezen voor een doek van vloer tot aan plafond maak je de smalle gang ineens een stuk ruimtelijker. Je ogen worden als het ware naar boven getrokken (komt natuurlijk ook door die stunning hanglamp!).

  Nu vroeg ik mij meteen af hoe ze deze enorme wandbekleding door de voordeur kreeg, maar wat blijkt: het doek wordt opgerold geleverd en span je zelf binnen een uurtje aan het metalen frame. Super handig, dus. Het werk zelf is van Hollandse Meesters vertelde Angela me.

  Niet alleen in de hal koos Angela voor wandbekleding, ook in haar zithoek (zie de foto rechtsboven). Dit keer is het geen doek, maar behang van Rebel Walls. Ze behing het op een houten paneel en plaatste het achter de bank op de muur. Heb je stiekem meteen een prachtig staaltje budgetproof kunst aan de muur te pakken.

  Meer zien van deze wandbekleding inspiratie en meer uit het huis van Angela? 

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online uit Angela’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Angela? Volg haar dan op Instagram via Decorush.  

  Bekijk hier eerdere woontips uit het huis van Barbara:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu