Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hang je eigen kunst aan de muur. Budgetproof!
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  Hang je eigen kunst aan de muur. Budgetproof!

  Na één stap in de woonkamer van Nina van Manana Manana viel het me al meteen op: de kunst aan de muur. Ik vroeg dan ook meteen waar ze alles vandaan had. Het is een mix van oude foto’s, illustraties en kunst aan de muur, waarvan ze haar eigen illustraties aan de muur hing.

  Nu is dat in het geval van Nina ook niet zo gek: ze is namelijk stylist, grafische vormgever én illustratrice (check vooral ook even haar site Manana Manana) en voor dat laatste maakt ze dus deze geweldige kunst aan de muur. Maar ook als je nog niet ‘illustratrice’ op je CV hebt staan, kun je thuis zelf aan de slag.

  Muur vol ‘shit’

  Aan de muur van Nina hangt een opvallende ‘Shit’ print. Wat blijkt? Dat bleek dus na ‘pappa’ en ‘mamma’ het derde woordje te zijn wat Nina kon zeggen als baby. Geen wonder dat dat dus de inspiratiebron vormde voor een van haar eerste prints. Het is nog steeds een van de best verkochte prints uit haar collectie.

  Hang je eigen kunst aan de muur. Budgetproof!

  Maar nog even terugkomend op je eigen kunst aan de muur…

  Nina tipt om zelf eens wat te schetsen met potlood en/of kwast. Een mooie lijst erin en klaar ben je. Als je het combineert met andere werken, spiegels en foto’s, dan heb je meteen een mooi geheel te pakken. Heel benieuwd wat jullie van deze kunst aan de muur van Nina vinden.

  Nog meer zien van deze kunst aan de muur van Nina zien?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want morgen vind je nog meer inspiratie uit het huis van Nina met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Nina zien, volg haar dan op Instagram. 

  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour van het eclectische stulpje van Pien uit Haarlem:

  Beeld © Emma Peijnenburg

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu