Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  14 december, 2023

  Radiator verven: geen doorn in het oog meer!

  Vind jij die ene radiator in huis een doorn in het oog? Ik tip dan altijd om twee dingen te doen: de radiator verven om het te camoufleren of om er juist een eyecatcher ervan maken.

  Ik tip altijd om de meest lelijke, functionele items mee te verven in dezelfde tint als de muur, zodat ze worden gecamoufleerd. Je ziet ze niet, maar zijn er stiekem wel. Maar wist je dat je ook een radiator als pronkstuk kunt maken door hem wél een likje verf te geven, maar niet in dezelfde tint als de muur? Check maar even mijn Grote Badkamer Make-Over post, waarin we onze radiator gingen verven in een zwart kleurtje. Hij valt wel op, maar omdat het in dezelfde tint als de douchewand is, wordt het ineens één geheel én meteen een gaaf item in zicht.

  In de serre van Angela uit Heemstede deed ze optie één: de radiator verven in dezelfde kleur als de muur, als een soort van ton-sur-ton effect. Geeft het ineens een hele andere dimensie dan als hij wit was gebleven, toch? De tint op de muur heet trouwens Studio Greem (Farrow & Ball). Let er wel op bij het verven van een radiator dat je deze goed in de grondverf zet (liefst twee lagen). Per verfmerk verschilt het welke finish je hiervoor het beste kunt gebruiken. Laat je in de (online)winkel dan altijd even goed voorlichten voordat je je radiator gaat verven.

  Meer zien van deze radiator verven tip en meer uit het huis van Angela? 

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online uit Angela’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Angela? Volg haar dan op Instagram via Decorush.  

  Bekijk hier een eerder woontips uit het huis van Barbara:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu