Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een inspiratiehoekje in huis. Zo creeer je dat! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  27 oktober, 2018

  Een inspiratiehoekje in huis. Zo creeer je dat!

  Wat is een huis zonder inspiratie hoekje? Dat zou toch elk interieur moeten hebben? In mijn Amsterdamse stulpje had ik zo’n hoekje: een wand vol lijsten. Tijdens het schieten van de nieuwste hometour ontdekte ik ook die van Mariska. In haar Rotterdamse loft heeft ze één hele ruimte als inspiratiehoekje. Mooi woonkamer inspiratie!

  Voorafgaand aan elke nieuwe huizentour vind je een paar dagen ervoor enkele woontips uit het desbetreffende huis. Volgende week kijk ik binnen bij Mariska en haar vriend uit Rotterdam. Wat mij dus meteen opviel, was het inspiratie hoekje. Mariska vertelde me dat ze er ook voor had kunnen kiezen om van deze ruimte een extra slaapkamer te maken (FYI: ze woont dus in een loft waar voorheen alles in één ruimte zat).

  Ze creëerde echter wel een afscheiding tussen het woon- en slaapgedeelte (daar morgen meer over…) maar deze ruimte bleef over. Waarom? “Ik had gewoon behoefte aan zo’n inspiratie hoekje,” geeft Mariska toe. “Een extra slaapkamer vond ik zonde, want ja: wanneer gebruik je die nou? Met zo’n inspiratie hoekje als dit heb ik elke dag iets moois om naar te kijken.”

  Een inspiratiehoekje in huis. Zo creeer je dat! Een inspiratiehoekje in huis. Zo creeer je dat!

  Een inspiratiehoekje in huis. Zo creeer je dat!

  Meer zien van dit inspiratie hoekje?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog drie woontips online, met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die woensdag live gaat. Wil je nog meer van Mariska en haar stunning Rotterdamse loft zien, volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier vier woontips uit mijn vorige hometour van het huis van Bettina van City Mom:

  2 reacties op “Een inspiratiehoekje in huis. Zo creeer je dat!”

  1. Ans Meewezen schreef:

   Waar heb je die plankjes vandaan en hoe breed en diep zijn ze

  2. Nadia schreef:

   Leuk idee! Ik wil dit ook, alleen vind het nog best moeilijk om te kiezen wat ik in zo’n hoekje ga ‘tentoonstellen’ :-p

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu