Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Voor boven je bed: een tweedehands schilderij - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  Voor boven je bed: een tweedehands schilderij

  Het huis van Savannah is industrieel, minimalistisch en heeft als kleurenpalet zwart, grijs, wit en bruin. Dat laatste komt naar voren in het hout. In haar woonkamer pronkt al een mooi tweedehands kastje en haar slaapkamer hangt weer een tweedehands schilderij waar een leuk verhaal achter schuilt…

  Wat blijkt? Dit tweedehands schilderij kocht haar vriend in zijn studententijd samen met een vriend. De bedoeling was dat er een portret in kwam van hem en zijn vriend, als grap. Maar ze vonden het toch wel zonde om de schilderkunst te verwijderen. Dus hij bleef jarenlang intact, totdat ze gingen samenwonen, Savannah er wel raad mee wist en dit tweedehands schilderij boven het bed hing.

  Doordat de lijst diepbruin is en de muren spierwit, springt zowel de lijst als de kunst erin er uit. De ruwe balken (Savannah en haar vriend braken het verlaagde plafond eruit waardoor de balken weer zichtbaar werden) matchen ook weer perfect met dit tweedehands schilderij. Samen met het bed met gecaptionneerde knopen doet mij hun slaapkamer denken aan een boutique hotel. Fijn wakker worden hier, toch?

  Voor boven je bed: een tweedehands schilderij

  Nog meer van dit tweedehands schilderij en meet uit het huis van Savannah zien?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer inspiratie uit het huis van Savannah met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Savannah zien, volg haar dan op Instagram. 

  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het girly chic huis van Nina uit Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu