Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Toilet inspiratie: deze wc is lekker over the top - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 18-04-2024

  17 mei, 2018

  Toilet inspiratie: deze wc is lekker over the top

  Dat ik een voorstander ben om van het kleinste kamertje in huis iets gezellig te maken, is jullie vast en zeker niet onbekend. Ook Odet uit Warmond heeft precies hetzelfde. Sterker nog: ze maakt er een waar mini museum van. Eigenlijk wil je nooit meer weg. Check hier haar toilet inspiratie

  Waarom zou je ook van dit kleine kamertje niets moois maken? Je zit er immers regelmatig op, dus ja: dan moet je er natuurlijk ook iets leuks van maken, toch? Ik was op slag verliefd toen ik de deur opende van Odet haar toilet. Wat een feestje! Mooie toilet inspiratie, hoor.

  In dit kleinste kamertje kom je ogen te kort

  Wat mij meteen opviel, was de kleurrijke muur, het stokstaartbeeldje, de messing houder waar de wc-rol op pronkt, de konijnenbeeldjes, Mariabeeldjes, het konijnenhoofd, de kleurrijke wc-rolhouder, de ronde antieke spiegel… Moet ik nog even verder gaan? Ik vind het een vrolijk kamertje en dat vind ik juist zo bijzonder. Hoe vaak zie je nou huizen waar men écht iets gezelligs heeft gemaakt van de wc? Heel benieuwd wat jullie van deze toilet inspiratie vinden.

  Toilet inspiratie: deze wc is lekker over the top

  Meer toilet inspiratie uit dit huis zien?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want morgen staat de volledige huizentour live (ja, met nog meer beeld van deze toilet inspiratie), zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Odet zien, volg haar dan op Instagram. 

  Bekijk hier de vorige woontip uit het huis van Odet:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij designblogger Patrick uit Rotterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu