Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een kijkje in mijn toilet vol flamingo's - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-03-2024

  Een kijkje in mijn toilet vol flamingo’s

  Mijn toilet is eindelijk af! Zoals jullie eerder konden zien in een van mijn vlogs was het een helse klus om dit kleinste kamertje in huis te behangen (lees: de muren staan scheef). Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen en bij deze laat ik jullie graag het eindresultaat zien. Benieuwd naar mijn toilet? Kom maar binnen…

  Dat het kleinste kamertje in huis zeker niet overgeslagen mag worden, werd al duidelijk in mijn vorige huis, waar ik mijn beide toiletten pimpte met muurstickers. Voor dit huis wilde ik weer iets geks doen en helemaal over the top gaan. Dat vond ik namelijk wel passen bij mijn hal met donkergrijs houtwerk en een bijzondere muurprint vol bloemen en een vogel. Dus ook dit toilet werd ‘dramatisch’ compleet met gouden flamingo’s en honingraattegels. De tegels liet ik doorlopen tot aan de vloer zodat dit hokje nog gezelliger wordt (zelfs zo gezellig dat je spontaan langer blijft zitten, vandaar ook die ELLE Decoration).

  Een kijkje in mijn toilet vol flamingo's

  Een kijkje in mijn toilet vol flamingo'sEen kijkje in mijn toilet vol flamingo's

  Een kijkje in mijn toilet vol flamingo's

  Een feest op de wc

  Wat ik vooral als tip wil meegeven: durf meer in huis en sla zeker het kleinste kamertje niet over. Wellicht vind je een druk behangetje iets teveel van het goede voor in de woonkamer, maar waarom zou je ‘m niet hangen op je toilet? Ik ging helemaal los op mijn wc omdat ik het niet zo heftig wilde in de rest van mijn huis. En zeg nou zelf: je zit toch wel wat jaren in je leven op dat toilet, dus waarom zou je hier niet iets gezelligs van maken? Mijn visite vind het nu al een feest om iedere keer naar de wc te gaan. Er worden zelfs selfies gemaakt op onze wc…!

  Een kijkje in mijn toilet vol flamingo'sEen kijkje in mijn toilet vol flamingo's

  Waar komt alles vandaan?!

  Het behang is van Arte en heet Avalon en is ook te koop met roze flamingo’s op een groene achterwand of in het grijs-roze. Dit merk heeft nog veel meer coole behangetjes (zoals dat gouden bananenbladbehang in mijn inloopkast waar ik ook binnenkort meer over ga vertellen). De hexagontegels kocht ik bij Tegelinfo maar Designtegels (waar mijn Portugese tegels in de keuken vandaan komen) verkoopt ze ook. Het lampje is via Black Basket, de opbergbakjes zijn van H&M Home, de spiegel is van Sissy Boy, de tijdschriftenhouder is van Homestock, het handdoekje van H&M Home, de draadmand van TK Maxx, de geurstokjes van Rituals, de bamboe mand nam ik mee uit Bali, de plant is via het tuincentrum (let wel: ik zet hem één dag per week lekker in het zonlicht, want anders overleeft hij dit donkere kamertje niet).

  Ben heel benieuwd wat jullie van mijn gepimpte toilet vinden. Uiteraard heb ik er ook een video van gemaakt waarbij meer shots te zien zijn hoe de wc er eerst uit zag. Die is hieronder te zien. Enjoy!

  Een kijkje in mijn toilet vol flamingo's

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  13 reacties op “Een kijkje in mijn toilet vol flamingo’s”

  1. Ayla schreef:

   Jaaa heel cool!! Ik wil ook zo graag mijn toilet onder handen nemen, maar heb eigenlijk geen zin in de hassle van nieuwe tegels, terwijl dat héél hard nodig is. Je inspireert me wel, want dit ziet er zoveel mooier uit en is de rommel wel waard!

  2. Rachel Manuhutu schreef:

   Vind de toilet helemaal geweldig ben enorm geïnspireerd geraakt want mijn toilet moet ook nodig gepimpt worden. Lfs Rachel

  3. Pascale schreef:

   Fantastisch toilet! Ik begin binnenkort aan een flinke verbouwing, dus dit komt lekker uit! Een dingetje: je benoemt wel een lampje, maar deze zie ik niet terug in de foto’s? Zou hem graag willen zien! xo

  4. gina schreef:

   heel gaaf! en Ayla ke kunt je tegels ook verven he met tegelverf. Wist ik ook niet maar is supermooi ook

  5. S.Karapasias schreef:

   Gaaf behang! Waar is dit te koop?

  6. Mariska schreef:

   Kan dit ook op een bespoten witte muur boven kant hoe doe ik dat ? Kan ik daar over heen behangen. En als ik andere tegels wil moet ik de rest eraf bikken of niet?

  7. lisa schreef:

   Hoi,

   we hebben vorig weekend dezelfde tegels geplaatst in ons toilet! Super gaaf! Wij kunnen nergens een zwart wasbakje vinden. Waar heb jij ‘m vandaan? 🙂

  8. Marieke schreef:

   Heel erg gaaf deze!

  9. Sanne schreef:

   Hoi, welk formaat hexagon tegels heb je gebruikt. Zijn dat de 17,5 x 20cm?

  10. Debby Veldhuis schreef:

   Hoi! Is dit de hexagon XL 25.8x29cm of de hexagon 17.5x20cm? Wij gaan jou toilet als inspiratiebron nemen! Ben erg benieuwd. Vast bedankt!

  11. Koen Duindam schreef:

   De flamingo’s zijn voor mijn smaak iets te druk, geeft wel tropisch sfeertje. Maar die tegels vind ik wel heul gaaf. Is weer eens wat anders dan saaie vierkante tegels. Zwarte kleur maakt het ook heel gaaf eruit zien. Bedankt voor de inspiratie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu