Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

VIDEO: mijn gepimpte toilet met flamingo's - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  18-05-2022

  VIDEO: mijn gepimpte toilet met flamingo's

  De fotoshoot gezien van mijn gepimpte toilet? Zoals jullie eerder konden zien in een van mijn vlogs was het een helse klus om dit kleinste kamertje in huis te behangen (lees: de muren staan scheef). Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen en bij deze laat ik jullie graag het video eindresultaat zien.
   


  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.
  Vorige video’s:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu